Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

Őrizetben a kazincbarcikai támadók

2014-11-25 14:48:19
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azokat a támadókat, akik kazincbarcikai otthonában megtámadtak egy idős nőt.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Kazincbarcikán, a Veres-Lapos dűlőben 2014. november 23-án 16 órakor lakóhelyéül szolgáló hétvégi házában rátámadtak egy idős nőre. A tettesek egyike megfenyegette, majd bántalmazta és értékeinek átadására szólította fel a megrémült asszonyt. A tettesek végül némi készpénzzel távoztak a helyszínről.

 Lakossági bejelentést követően a rendőrök 48 órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Lajos 23 éves, L. Richárd 20 éves és R. Éva 19 éves kazincbarcikai lakosokat.

 A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2014. november 25-én bűnügyi őrizetbe vette a terhelteket, akikkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.