Huba napja van. | 2022.08.19 | MNB középárfolyam:

Az elmúlt 24 óra számokban

2014-11-24 09:57:34

A megye rendőri szervei 2014. november 23-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az ózdi járőrök egy férfival a távoltartó határozat szabályainak megszegése, a sátoraljaújhelyi rendőrök egy személlyel szemben – Zemplénagárd külterületéről történt kukoricalopás miatt - tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai egy 16 éves ongai lakost fogtak el és vettek őrizetbe, akivel szemben a Miskolci Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. A sárospataki rendőrök S. Tünde 41 éves sárospataki lakost vették tárgyalási őrizetbe, amelyet a Sátoraljaújhelyi Járásbíróság rendelt el.

A fentieken túlmenően az ózdi és kazincbarcikai járőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.