Adél napja van. | 2023.01.29

Drogkereskedőket fogtak el Nyíregyházán

2014-11-12 15:57:30

 

Kábítószer-kereskedők buktak le Nyíregyházán, az ügyben öt gyanúsított ellen indult eljárás - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon szerdán.

 

    A tájékoztatás szerint a rendőrök a nyírségi nagyváros egyik bevásárlóközpontjának parkolójában hétfőn értek tetten egy 29 éves férfit, miközben drogot adott el egy nyíregyházi férfinak.
    Az elfogás után a kábítószerárus lakásán növényi származékot, feltehetően marihuánát és a kiméréshez használt digitális mérleget foglaltak le.
    A drogkereskedőnek társa is volt, egy 28 éves helyi lakos, akinél kokaint, növényi származékot, valamint mérleget is találtak a házkutatás során.
    A rendőrök az ügyben kedden egy 31 éves tiszalöki férfi tiszadadai ingatlanán is házkutatást tartottak, ahol egy helyiségben 91 tőből álló marihuána ültetvényre bukkantak. A növényrészeket egy 26 éves, ugyancsak tiszalöki lakossal együtt értékesítette a férfi Nyíregyházán.
    Az ültetvénytulajdonos lakásáról 2,8 kilogramm fehér por, az előzetes vélemény szerint kokain került elő, illetve növényi származékot is találtak a helyszínen.
    A tiszadadai ültetvényt egy 25 éves helyi férfi gondozta, cserébe fogyaszthatta a kábító növényeket. Ellene drog birtoklása miatt indult eljárás - ismerteti a rendőrség közleménye.
    Az öt férfit a rendőrség őrizetbe vette.