Ágota napja van. | 2023.02.05

Rablás lett az aktusból

2016-10-06 15:33:54
A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a fiatalkorú lányt és három társát, akik tőrbe csaltak, bántalmaztak, majd kiraboltak egy fiatalembert Miskolcon.

Csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Nikolasz 18 éves, B. Richárd 19 éves, R. Róbert 22 éves fiatalemberekkel és fiatalkorú társukkal szemben. A 16 éves lány 2016. október 5-én 15 óra 30 perc körül Miskolcon, a Zamenhof utcában szexuális ajánlatot tett egy 22 éves fiúnak, akit egy romos házhoz csalt. Itt a lány társai megfenyegették, bántalmazták a sértettet, majd erőszakkal elvették tőle több tíz ezer forintját, mobiltelefonját. Ezt követően elmenekültek a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök két órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat és fiatalkorú társukat.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.