Eleonóra napja van. | 2024.02.21

Országos határvadász toborzó - bemutató

2016-09-13 14:31:44
Hogy milyen, amikor adott a lehetőség egy életre szóló hivatásra, egy hősies szolgálatra és egy építhető karrierre. Az országos határvadász toborzó keretében bemutatóval egybekötött tájékoztatást adott a rendőrség Miskolcon.
 
A cikkhez kapcsolódó videó: 
 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is folyamatos a határvadászokat toborzó rendőrségi kampány. Mint az már ismeretes az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdetett a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába Járőrtárs beosztás betöltésére. A határ és a haza védelmére minden cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgár jelentkezhet.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképző Központjában a szolgálat iránt érdeklődők számára a rendőri szakmát is bemutató tájékoztatást adtunk 2016. szeptember 13-án. A főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegység munkatársainak látványos demonstrációja valós keresztmetszetet adott a leendő határvadászoknak és érdeklődőknek a rendőri hivatásról. A bemutatón természetesen részletes tájékoztatást kaphattak a határvadász státusz betöltéséről.

 

Az elkövetkező hetekben, hónapokban a toborzócsoportok több helyen is megjelennek a megyében, de a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők nem csak tőlük, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek, illetve >>>IDE<<< kattintva a rendőrség honlapján is megtalálják a jelentkezéshez szükséges információkat.