Abigél napja van. | 2023.02.09

Rablás Miskolcon

2016-07-26 11:51:24
A rendőrök azonosították, majd elfogták azt a fiatalembert, aki egy miskolci üzletből szeszes italt akart lopni, de menekülése közben és a palackok megtartása érdekében megütötte az üzlet egyik alkalmazottját.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. Kevin 19 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2016. július 26-án 14 óra körül egy miskolci élelmiszerboltból két üveg vodkát emelt le a polcról, amelyeket fizetés nélkül akart kivinni az üzletből. Az egyik eladó azonban észrevette és megpróbálta visszatartani a fiatal férfit, aki a szesz megtartása érdekében, menekülés közben bántalmazta az alkalmazottat.

 A bejelentést követően a rendőrök négy órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.