Adalbert napja van. | 2023.09.27

Lezárt ügyek: 500 forint

2016-05-04 14:25:19
A rendőrség 24 órán belül bíróság elé állítási javaslattal élt egy férfival szemben, aki Sátoraljaújhelyen kirabolt egy férfit.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság K. Miklós 20 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. május 3-án 20 óra körüli időben Sátoraljaújhelyen behatolt a sértett lakásába, majd erőszakkal elvette az idősebb férfi a televíziójának dekóderét és antennáját. A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről.

 

A sértetti bejelentést követően a rendőrök mintegy két órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A terhelt kihallgatásán többek között elmondta, hogy zsákmányát 500 forintért adta el.

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett férfivel szemben folytatott eljárást 2016. április 4-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségre.