napja van. | 2024.02.29

Terepre – új motorokat kaptak a rendőrök

2016-04-20 12:30:13
Motorkerékpárokat és számítástechnikai eszközöket adományozott az Északerdő Erdőgazdálkodási Zrt. a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságnak.

A technikai eszközök átadása 2016. április 20-án volt a főkapitányság II-es objektumának udvarán, ahol az Északerdő Erdőgazdasági Zrt. vezérigazgatója Zay Adorján a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének dr. Vereckei Csaba r. dandártábornoknak adta birtokba a két motorkerékpárt és a három hordozható számítógépet.

 

Az Északerdő Erdőgazdálkodási Zrt. és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közösen törekszik az állami tulajdonú erdővagyon megőrzésére, a természeti környezetet károsító tevékenységek, így az engedély nélküli fakitermelés, a jogtalan vadászat, az illegális szemétlerakás megakadályozására. Ennek érdekében a két szerv munkatársai közös, megerősített járőrszolgálatokat hajtanak végre, amelyek a térségben egyúttal a közbiztonságot is tovább javítják. A közösségi vagyon megőrzésében pedig hathatós szerepet játszanak az átadott technikai eszközök.