Abigél napja van. | 2023.02.09

HIVATÁS - SZOLGÁLAT - KARRIER

2015-10-21 11:37:05
Rendőr szeretnél lenni?
Ha cselekvőképes, állandó belföldi lakóhellyel rendelkező, büntetlen előéletű magyar állampolgár vagy, és rendelkezel érettségivel vagy azt 2016. július 1-ig megszerzed, illetve megfelelsz az egészségi, pszichikai és fizikai alkalmassági elvárásoknak, már megtetted az első lépést.
Miért jobb a rendészeti szakközépiskola, mint a többi szakképző intézmény?
Támogatunk abban, hogy B kategóriás vezetői engedélyt, illetve államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt szerezz. A minél jobb tanulmányi eredmény elérésére motiváló ösztöndíjat biztosítunk, lehetőséget nyújtunk kollégiumi elhelyezésre, és háromszori étkezésre. Mindezeken túl tanulói juttatások és szociális támogatások is rendelkezésre állnak, az arra jogosultaknak. Ami a legfontosabb: egy belátható életpályát, tervezhető előmenetelt biztosító, kihívásokkal teli életpályát választhatsz, ahol elsődleges feladatod a közbiztonság és a belső rend védelme.
Hogyan kell jelentkezned?
A pályázati felhívást és a jelentkezési egységcsomagot az alábbi honlapokon találod:
Országos Rendőr-főkapitányság: www.police.hu Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola: www.arszki.hu Körmendi Rendészeti Szakközépiskola: www.rendeszkepzo-kormend.hu Miskolci Rendészeti Szakközépiskola: www.mrszki.hu Szegedi Rendészeti Szakközépiskola: www.szrszki.hu
Jelentkezési anyagodat az általad választott rendészeti szakközépiskolának 2016.02.15-ig kell elküldened.