Emil, Csanád napja van. | 2024.05.28

Kábítószerrel kereskedtek (videóval)

2015-10-20 13:47:46

A rendőrök azonosították, majd elfogták azokat férfiakat, akik drogot árultak Miskolcon és környékén.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság O. Zoltán 36 éves miskolci és Sz. Tamás 34 éves sajószentpéteri lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. október 19-ei elfogásukig kábító hatású anyagot árultak több környékbeli személynek.

A gyanúsítottakat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály és a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály munkatársai fogták el. A rajtaütést megelőzően O. Zoltán megpróbálta elégetni a zöld növényi törmeléket lakásának alagsori kazánjában, azonban a rendőrök még időben eloltották a tüzet és kiszedték onnan az anyagot. A gyanúsítottaknál megtartott házkutatásokon a nyomozók lefoglaltak a drog kereskedelméhez szükséges eszközöket, mérleget, gyorszáró tasakokat, továbbá magát az anyagot, illetve készpénzt.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a terhelteket bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.