Kristóf, Jakab napja van. | 2024.07.25

Bűn-és balesetmegelőzési nap

2015-09-29 15:43:43
Az Encsi Rendőrkapitányság az illetékességi területén élő lakosság részére szervezett családi napot.
 

Az Encsi Rendőrkapitányság és az Encsi Balesetmegelőzési Bizottság 2015. szeptember 25-én rendezte meg a helyi sportcsarnokban bűn-és balesetmegelőzési napját.

A nagy érdeklődés mellett megtartott eseményt rendőrségi kutyás bemutató, kerékpáros ügyességi verseny, továbbá a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak bemutatója színesítette. A rendezvény időtartama alatt látogatható volt a bűnügyi helyszínelői pavilon, illetve az érdeklődők kipróbálhatták a motoros- és biztonsági öv szimulátort, valamint az ittasság szimuláló szemüveget is.

Az Encsi Rendőrkapitányság célja, hogy az illetékességi területén élő lakosság szubjektív biztonságérzetét tovább javítsa, továbbá tájékoztassa a lakosságot áldozattá válásuk elkerülése érdekében.  

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével többek között a település polgármestere, Szeles András, Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő, Kovács Béla r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese, valamint Dr. Antal István r. ezredes Encs rendőrkapitánya.