József napja van. | 2024.03.19

Megyei rangadót nyert a KKSE női csapata

2018-09-19 11:08:08

Két, egymást rendkívül jól ismerő csapat feszült egymásnak szombaton délután a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpontban. A Kazincbarcikai KSE női csapata az NB II-es bajnokság nyitó fordulójában a szomszédvári Lóci DSE Ózd csapatát látta vendégül.

Az első félidőben sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, köszönhetően annak, hogy mind a két oldalon sok volt a hiba. Szerencsére a félidő végére a hazaiaknak sikerült megnyugodni és a pontosabb játék gyorsan megmutatkozott az eredményjelzőn is (12-10).

A kevés gól és a jó védekezés a második félidőre is megmaradt. A vendégek kapusa négy büntetőt is kivédett, így tartva meccsben a csapatát. A hazaiak kapuját Gál Virág védte szenzációsan, aki teljesen megbabonázta az ózdi játékosokat, szinte csak hétméteres dobásból tudtak neki gólt lőni. Négy gólos hazai vezetésnél az ózdiak időt kértek és egy utolsó nagy rohamra készültek. Sikerült is nekik felzárkózni, de az újonnan igazolt Oláh Henrietta zsinórban lőtt három gólja végleg eldöntötte a két pont sorsát.

Kazincbarcikai KSE – Lóci DSE Ózd 24-20 (12-10)

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont
vezette: Panyi, Kozma

KKSE: Gál (kapus) – Ponyi P. 2, Mogyorósi 2, Oláh 8, Szilágyi-Fazekas 4 , Kmetz 2, Strázsi csere: Koppán (kapus), Krányák (kapus), Ponyi Sz. 4, Tóth-Péter 2, Icsó, Veres, Tóth, Geleta, Kun

Edző: Szilágyi Szabolcs

Szilágyi Szabolcs: Nagyon idegesen kezdtük a mérkőzést, rendkívül sok technikai hibával, kihagyott helyzetekkel, hétméteresekkel. A küzdeni tudásunknak és a ragyogó kapusteljesítményünknek köszönhetjük a nagyon fontos két bajnoki pontot. Nagyon örülünk a győzelemnek, hiszen erős a mezőny, ezért minden megszerzett pontnak óriási jelentősége van.