József napja van. | 2024.03.19

Egy lépéssel közelebb – KKSE

2018-05-07 15:03:10

Három mérkőzéssel a vége előtt elindult a számolgatás, hogy ki lehet az NB II-es kézilabda bajnokság észak-keleti csoportjának a bajnoka. A Kazincbarcikai KSE férfi kézilabda csapata most egy lépéssel közelebb került ehhez a hőn áhított címhez, hiszen egy nagyon kiélezett mérkőzésen, a második félidei jó védekezésnek köszönhetően 27-21-es győzelmet aratott a nagyon jól felkészített Hajdúnánás ellen.

A hátralévő két mérkőzésből két pontot kell szereznie a Barcikának a biztos bajnoki címhez, ami nem ígérkezik könnyűnek, hiszen Berettyóújfaluban nem győzni járnak az ellenfelek, olyannyira nem, hogy közel másfél éves veretlenségi sorozatot tört meg éppen a legfőbb rivális Kisvárda a legutóbbi fordulóban, akik ha csak egy hajszállal is, de jobbak voltak a Berettyó csapatánál. (28-29)

Az utolsó mérkőzésen pedig pont a Kisvárdát fogadja a Kazincbarcika, ami akár egy bajnoki döntőnek is felfogható.

Jelenleg a Kazincbarcika vezeti a tabellát 20 mérkőzésen szerzett 29 pontjával, a Kisvárda a második, ők egy mérkőzéssel többet játszottak, de egy ponttal kevesebbet szereztek. 21/28

Hátralévő mérkőzések:

2018. május 12.

  • Berettyó MSE – Kazincbarcikai KSE

2018. május 19.

  • Kazincbarcikai KSE – Kisvárdai KC

 

Kazincbarcikai KSE – Hajdúnánás SE 27-21 (14-13)

Don Bosco Sportközpont
vezette: Aczél, Paulovics

KKSE: Teremy (kapus) – Hajdú 1, Hangos 4, Koscsó 3, Szilágyi, Orosz 5, Tóth 3, csere: Fodor (kapus), Balogh G. (kapus), Kocsis Cs., Balogh Á. 2, Csörgő, Saláta 3, Kovács R. 6, Dobó, Novák

Játékos-edző: Kocsis Csaba

Kocsis Csaba: A mérkőzés elején érződött a játékunkon hogy a bajnokság végéhez közeledve egyre nagyobb a tét. Akadozott a játékunk, próbáltam cserékkel felrázni a brigádot, amely sikerült is. Mindenki jól szállt be a meccsbe, és a végére lenyugodtak a játékosok. Gratulálok a csapatnak, jól küzdöttek.

Hajrá Barcika!