Gedeon napja van. | 2024.03.28

Kézilabda Show Kazincbarcikán

2016-09-05 09:41:48

Nagyszabású kézilabda show-val nyitotta meg a kapuit a Don Bosco Sportközpont. Az egész napos program a Magyar „B” válogatott bemutató edzésével kezdődött, ezután pedig a legkisebb korosztály mutatta be tudását a nagyközönség előtt. A nap folyamán értékes nyereményekért volt kapufa és hetes dobó verseny is, az ujjá alakult barcikai női kézilabda csapat is megcsillogtatta a tudását, majd a Sárospatak junior csapata játszott kiélezett mérkőzést a barcikai fiatalokkal.

A nap fénypontja a Magyar férfi „B” válogatott fellépése volt, akik a Kazincbarcikai KSE NB II-es csapatával játszottak egy barátságos mérkőzést. Meghívott vendégként a barcikai színekben pályára lépett Csontos Róbert a Borsod Megyei Kézilabda Szövetség elnöke illetve a kazincbarcikai születésű Dr. Vattay Gergely versenybíró, játékvezetői ellenőr.

Nem lehet azt mondani, hogy megilletődötten kezdtek az NB II-es bajnokságra készülő barcikaiak, hiszen 2 perc elteltével 3-0-ra vezettek, de aztán gyorsan kiegyenlített, majd a vezetést is átvette a „B” válogatott. Hiába a nagy különbség a hazai közönség minden barcikai gólt óriási üdvrivalgással fogadott. A 15. percben már 10 gólos volt a különbség a két csapat között, ami a félidő végére még nőtt is egy kicsit. (11-25)

A második félidő elején gyors egymás után estek a gólok, igaz csak a válogatott játékosok zörgették meg a hálót, így a 40. percre már 20 gólos volt a különbség. Az utolsó 20 perc viszont teljesen kiegyenlítetté vált, felváltva estek a gólok, így egy gól gazdag mérkőzésen a közönséget maximálisan kiszolgálva zárult a Kézilabda Show Kazincbarcikán.

 

Kazincbarcikai KSE – Magyar „B” válogatott 26-47 (11-25)


Kazincbarcika, Don Bosco Sportcsarnok
Jv: Csörgő László, Barnóczki László
500 néző

 

KKSE: Teremy László (kapus) – Kovács Róbert 2, Saláta Domonkos 2, Koscsó Ádám 6, Pócs Kristóf 3, Hajdú Dániel 2, Kocsis Róbert 1, csere: Dr. Vattay Gergely (kapus), Balogh Gábor (kapus), Bíró Bence (kapus), Balogh Ákos, Steinbinder Tamás 1, Novák Tamás 2, Dobó Dániel, Dobó Ádám, Csörgő Zsombor 5, Csontos Róbert 2, Szilágyi Szabolcs

Edző: Kovács László, Béres Csaba

„B” válogatott: Holló Balázs (kapus) – Szepesi István 4, Bujdosó Bendegúz 5, Juhász Ádám 5, Hegedűs Márk 4, Fekete Bálint 2, Vasvári Ádám 2, csere: Rózsavölgyi Gergely (kapus), Farkas Tamás 4, Jóga Norbert 6, Kovacsics Péter 2, Németh Balázs 5, Oláh Tamás 4, Vaskó Péter 4

Edző: Juhász István, Debre Viktor

 

Köszönjük, és HAJRÁ BARCIKA! laughing

(nt)