Auguszta napja van. | 2024.03.29

Ötletek Gyurcsányné Dobrev Klárának

2020-04-29 21:37:43

Az egyházi ATV-n osztogatta az észt Gyurcsányné Donbrev Klára, a kommunista diktatúra örököse. Ötleteket adott a kormánynak a gazdaság újraindításáról és a koronavírus járvány kezeléséről. Úgy tűnik, nem igazán találnak meghallgatásra ezek a lózungok. Egyre többen, szánalommal figyelik Klárika izzadságszagú erőlködését. Ideje lenne, ha szembenéznének az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán bűneivel, és megkövetnék az áldozatokat. A nagyapja, Apró Antal és a többi kommunista bűnöző által irányított diktatúrában meggyilkolt több ezer ember életét már nem tudják visszaadni. Ellenben azokért, akik még élnek, és elvették szabadságukat, vagyonukat, sokat tudnának tenni, feltéve ha elfogadnák. Ezért megfogalmaztunk néhány ötletet Gyurcsányné számára:

  • Dobrev Klára álljon ki a nyilvánosság elé, és kérjen bocsánatot a törvényes magyar miniszterelnök meggyilkolásában szerepet játszó nagyapja, Apró Antal tetteiért.
  • A bocsánatkérés után, a diktatúrától való elhatárolódás jegyében, Gyurcsányék és Apró Piroska költözzön ki a Nagy Imre vérdíjaként kapott Szemlőhegyúti villából, amit a kommunisták a zsidóktól loptak el.
  • Dobrev Klára kérjen bocsánatot azoknak a családtagjainak a nevében, akik a kommunista politikai rendőrség tagjaiként, bűnöket követtek el a magyar nemzet ellen.
  • Milliárdosként fizessen járadékot azoknak az áldozatok hozzátartózóinak, akiket Apró Antal és a többi bűnöző kommunista vezette diktatúra idején életüktől, szabadáságuktól, vagyonuktól megfosztották.
  • Gyurcsányné ezekkel az ötletekkel az Apró-klán által elkövetett főbenjáró bűnökből valamit jóvátehetne, de a magyarok többségének szemében soha nem lenne szalonképes politikus.