Gedeon napja van. | 2024.03.28

Karácsony Gergely "Szabad városok polgármestereinek nyilatkozatával" harcol a parkolómaffia jussáért

2020-04-08 00:01:50

Karácsony Gergely vezetésével számos magyarországi város, és budapesti kerület önkormányzata nyilatkozatot fogalmazott meg, melynek a "Szabad városok polgármestereinek nyilatkozata" címet adták. Már a cím elolvasásakor hülyére neveti magát a sokat látott magyar polgár, hiszen a kezdeményezés Gyurcsány Ferenc és az Apró-klán megszállása alatt lévő Budapest tehetségtelen (báb)polgármesterétől, Karácsony Gergelytől indult el. A nyilatkozatot aláíró többi várost, kerületet is megszállva tartják a posztkommunisták zöldnek és liberálisnak álcázott utódai.

A szabad kommunista/liberális megszállás alatt lévő városok polgármestereinek egyik legnagyobb problémája, hogy részt kell venni a koronavírus-járvány elleni védekezésben, és ehhez anyagilag is hozzá kell járulni. A másik nagy problémájuk a parkolás ingyenessé tétele. A közterületi parkolás díjmentessé tételét már korábban meg kellett volna lépni, ugyanis Budapesten a parkolódíjak nagy része a baloldalhoz köthető parkolómaffia zsebébe landolt.

"Mindannyian tudjuk: a koronavírus-járványt és a nyomában fellépő társadalmi-gazdasági válságot csak nemzeti összefogással tudjuk legyőzni. Az önkormányzatok eddig fontos részesei voltak ennek az összefogásnak. Erejüket megfeszítve látták el a védekezésben rájuk hárult feladatokat – érdemi központi segítség nélkül - írják a szabad kommunista/liberális megszállás alatt lévő városok polgármesterei.

Az őszi választások után ezek a polgármesterek vaskos kasszát vették át az előző vezetéstől. Első intézkedéseik közé tartozott a leharcolt, semmihez sem értő káderek pozícióba helyezése álomfizetéssel. Mivel minden szentnek maga felé hajlik a keze, a demokrataelvtársak a saját juttatásaikat is jócskán megemelték. 

Azok a városok, amelyek már régóta kommunista megszállás alatt vannak, a kormány átvállalta az adósságukat, és azóta dúskálnak a javakban. Ebből a pénzbőségből az átlag városlakó azt érzékeli, hogy az elvtársaknak semmi nem elég, és folyamatosan, a törvény adta maximumig emelik a helyi adókat. Mire megy el a pénz? A kampánybulikra és a klientúra jóllakatására. Amikor baj van, akkor az elvtársak eltűnnek, és a kormányra mutogatnak. A nyilatkozatot aláíró polgármesterek városaiban élők elmondták, hogy a vezetők többségével a választások óta nem találkoztak.  

A budapesti, miskolci, kazincbarcikai, nyírbátori, szombathelyi, egri, érdi, dunaújvárosi, tatabányai, bajai, balmazújvárosi, ózdi, siófoki, gödi,gyöngyösi, jászberényi, szentendrei, budaörsi, albertirsai, encsi, budakalászi, pomázi, tapolcai polgár azt várja el a Karácsony nyilatkozatát aláíró települése polgármesterétől, viselkedjen felelős vezetőként, esküjéhez híven szolgálja őket, és ne politikai csatározással, hanem a járvány megfékezésével foglalkozzon.

Az idősebbek tapasztalatból tudják, a magukat demokratáknak nevező posztkommunisták csak kihasználják, és soha nem szolgálják a polgárokat, akik csak addig fontosak számukra, amíg hazugságaiknak bedőlve rájuk szavaztak.

Ha a hőzöngő polgármester elvtársak olyan vehemenciával óvnák a városukban élő, a koronajárvány veszélyeinek kitett idős embereket, mint ahogy a Gyurcsány-klón Karácsony Gergely védi a parkolómaffia jussát, akkor nem lenne tele a facebook az elérhetetlen házigondozó szolgálatokról szóló panaszokkal, a budapesti és nagy városokban tapasztalható közlekedési káosszal, amely mellesleg azt a veszélyt rejti, hogy járvány gócpont alakulhat ki. Kérjék meg a klientúrájukat, hogy vegyenek el kevesebbet a közösből, és máris lesz megfelelő anyagi fedezet kisded politikai játékaikra. A járvány felszámolásának költségeiért ne fájjon a fejük az elvtársaknak, mert azt a kormány az adókból állja.

(Fotó forrása: MSZP)