Auguszta napja van. | 2024.03.29

Áramszünettel járó munkái többségét elhalasztja az  ELMŰ Hálózati Kft/ÉMÁSZ Hálózati Kft. 

2020-03-25 08:00:00

A minimálisan szükséges mértékre csökkentik a beavatkozásokat

Egyesével vizsgálták felül az elmúlt napokban a korábban tervezett hálózati beavatkozásokat az ELMŰ/ÉMÁSZ  szakemberei, hogy csak a feltétlenül szükséges esetekben kelljen a rendkívüli helyzetben ilyen munkát végezni. 

Az ELMŰ Hálózati Kft. / ÉMÁSZ Hálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett országos lépésekhez és felkészüljön a járványhelyzet kezelésére. A társaság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet idején is. 

A vállalat az eddig megtett óvintézkedések mellett az elmúlt másfél hétben egyesével felülvizsgálata azokat a korábban tervezett hálózati beavatkozásokat, melyek az ügyfelek számára áramszünettel járnának. Ezeket a munkálatokat még az új koronavírus járványt megelőzően hirdették meg az érintetteknek, a kialakult helyzetre való tekintettel az ügyfelek kényelme érdekében azonban átszervezik ezeket. 

A szakemberek arra törekszenek, hogy minél kevesebb, csak a valóban feltétlenül szükséges beavatkozást végezzék el, hiszen a jelenlegi helyzetben sokan vannak most otthon. Éppen emiatt azonban az áramellátás biztonságának folyamatos garantálása is kiemelten fontos számunkra. Minden esetben egyedileg vizsgáljuk meg, hogy ellátásbiztonsági szempontból jelent-e kockázatot a halasztás, a tervezett üzemszünet kiket érintene (például hatással lenne-e gyógyszertár vagy élelmiszerbolt működésére) és mennyi az ellátás nélkül elfogadható időtartam a nem halasztható esetekben. 

Az ELMŰ Hálózati Kft. / ÉMÁSZ Hálózati Kft. emellett további intézkedésig elhalasztott minden gyengeáramú rendszerfejlesztéshez szükséges beavatkozást és nagy számú rekonstrukciót. Az ilyen jellegű munkálatokat csak azokban az esetekben végzik el a szakemberek, amikor a tervezett karbantartás rövid távon nagyobb kiterjedésű üzemzavart előz meg (ilyen például egy autóbalesetben megsérült oszlop cseréje). Ekkor is figyel a vállalat arra, hogy a lehető leggyorsabban elvégezze a javítást hogy minél előbb vissza lehessen kapcsolni az áramot. 

Tájékoztatási munkánkat tovább javítva az érintett területeken élő ügyfeleinket közvetlenül értesítjük ki többek között szórólapokon és plakátokon is így biztosítva a teljesebb informáltságot.

Együttműködését köszöni és jó egészséget kíván Önnek:
ELMŰ Hálózati Kft. / ÉMÁSZ Hálózati Kft.