Auguszta napja van. | 2024.03.29

Megverte volt barátnőjét, majd lövöldözött egy keszthelyi férfi

2020-03-19 12:25:00

Többször megütötte volt barátnőjét, majd gázriasztófegyverrel a levegőbe lőtt, később pedig balesetet szenvedett ittasan egy férfi szerda este Kehidakustányban - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon csütörtökön.

    Egy kehidakustányi nő tett bejelentést a rendőrségre szerda kora este, hogy megjelent nála a volt barátja, aki többször arcon ütötte, és a veszekedés során egy lőfegyverrel vagy annak utánzatával a levegőbe lőtt.
    A rendőrök a lövöldöző férfit keresve felfigyeltek az autójára, de miután a sofőr észrevette a rendőröket, letért az úttestről és egy jelzőtáblát kidöntve a vízelvezető árokban állt meg. A zalaszentgróti rendőrök a még járó motorú gépkocsiból kiszálló férfit elfogták, megtalálták nála a riasztópisztolyt is.
    Az elfogott férfivel szemben alkalmazott alkoholteszt pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre is előállították.
    A férfit a nyomozók garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, illetve lefoglalták a fegyvert is.