József napja van. | 2024.03.19

A kommunisták örökösei nem emlékeznek, az európai demokrata Gyurcsányné nem kért bocsánatot nagyapja meggyilkolt áldozataitól

2020-02-25 16:05:00

Ma van a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja. Sokak szerint a kommunizmus, a nácizmus és a fasizmus ugyanarról a tőről fakad, csak a színeik különböztetik meg őket. Mindegyik „izmus” nevében a náci és kommunista bűnözők, emberek százmillióit  ölték meg kegyetlen módon. A német nácik a haláltáborokban gázzal gyilkolták meg a nőket, gyerekeket, idős embereket, és holttesteket kemencében égették el. Csak azok kaptak némi haladékot, akiket rabszolgamunkára tudtak fogni. A szovjet kommunisták a Gulágnak nevezett „Javítómunka táborokban”, embertelen körülmények között halálra dolgoztatták és éheztették emberek tízmillióit.

Magyarországon Kistarcsán, Kazincbarcikán, Recsken, Tiszalökön, Buda-délen "működtettek" munkatáborokat a kommunista bűnözők. Kazincbarcikán a meggyilkolt emberek holttesteit az épülő Borsodi – Vegyi – Kombinát alapjának betonjába dobták.

A kommunista diktatúrában sok ezer embert akasztottak fel, vagy öltek meg más módon. A vörös bűnözők a mai napig nem nyerték el büntetésüket. Ennek a kegyetlen kornak a szellemi örököse, az Európa Parlament alelnöke, Gyurcsányné Dobrev Klára, aki mai napig abban a villában lakik, amit nagyapja, Apró Antal a törvényes magyar miniszterelnök, Nagy Imre meggyilkoltatásáért kapott.

A demokraták a mai napon emlékeznek a pesti srácokra, a felakasztott forradalmárokra, a sok százezer jogfosztott emberre, a kitelepítettekre, a málenkij robotra elhurcolt áldozatokra, a meggyilkolt tinédzserre, Masfeld Péterre, akinek a gyilkosa, Mátcsik György kommunista bűnöző ügyész, 2017-ig kiemelt nyugdíjjal élvezte a demokrácia nyújtotta luxus életet. Nemcsak Mátcsik György, hanem az összes hazaáruló bűnöző megúszta a diktatúrában elkövetett szörnyű, emberiesség elleni bűnöket. Felelősségre vonás hiányában, a mai napig politikai és gazdasági befolyásuk van.

A posztkommunista politikusok: Gyurcsány, Gyurcsányné, a szovjetlány Kunhalmi, Tóth Bertalan, dr.Újhelyi István, Bangóné, Lendvai Ildikó, az ÁVO-s fióka, Fekete-Győr, Szabó Tímea, és vég nélkül lehetne a kommunista diktatúra örököseinek névsorát, akik ma az Európai Unió égisze alatt játsszák a demokratát, egyikük sem emlékezett meg a kommunista elődeik áldozatairól!

Elvtársak! Demokratának nevezitek magatokat? Diktatúrát kiabáltok a baloldali szócsöveken keresztül? Nem emlékeztek meg azokról az áldozatokról, akiknek kiontott véréből született meg a mai demokrácia, amelynek méltatlan haszonélvezői vagytok. Ti nem demokraták, hanem hataloméhes kommunisták vagytok, akik bárkivel szövetkeztek a hatalomért.