Emma napja van. | 2024.04.19

A milliárdos Gyurcsány házaspár gyáraiban dolgozók nem kapnak európai bért!

2020-02-03 22:57:01

Gyurcsányné hétfőn este, a hitgyülis ATV-ben adta elő legújabb lázálmainak egyikét, az európai minimálbért. Apró Antal unokája, EU képviselőként, havonta közel 5 millió forinttal rendelkezik. Persze nem ez a pár milliócska havi apanázs a milliárdos Gyurcsány házaspár egyedüli bevétele, nekik ez csak afféle uzsonnapénz. 

Gyurcsányék igazi milliárdosok. Nagy értékű villában laknak, amit Gyurcsányné nagyapja azért kapott a kommunista párttól, mert 1958-ban, Nagy Imre törvényes miniszterelnököt akasztófára juttatott.

Ferenc testvér, anyósa, Apró Piroska segítségével, jókora cégeket hasított ki a dolgozó nép vagyonából, és a magyar viszonyoknak megfelelő, alacsony bérekért foglalkoztatják a munkásosztályt.

A kommunista terminológia szerint, Gyurcsányék csúnyán kizsákmányolják a nekik dolgozókat.

A klán, a rendszerváltást követően azonnal abbahagyta a tőke döntögetését, és elkezdett  harácsolni. Vörös kapcsolatrendszerüknek köszönhetően, jól megtollasodtak, amiből bőven jut a luxusra.

Gyurcsányéknak az elmúlt három évtized alatt nem jutott eszükbe, hogy a gyáraikban robotolóknak európai minimálbért adjanak.

A mai napig rejtély, hogy a meggyilkoltak holttesteinek halmain felemelkedő, a társadalmat mérgező Apró-Dobrev klán örököse Gyurcsányné, hagymázas vízióival - Európai Egyesült Államok, európai minimálbér, európai nyugdíj – mit keres a közéletben?

Klárika már európai bért kap. Kommunista felmenőitől megtanulta, hogyan lehet hülyíteni az embereket vízzel, miközben bort iszik. Az unió eltérő gazdasági fejlettségű országaiban, lehetetlen azonos bért, nyugdíjat bevezetni.