Tivadar napja van. | 2024.04.20

Mennyi helyi adót kell még fizetni Kazincbarcikán, hogy ne derékig erő latyakban járjunk?

2019-12-09 18:42:00

Évek vagy évtizedek óta áldatlan állapotok uralkodnak Kazincbarcikán a Jószerencsét út 10. szám előtti irodaház, önkormányzati tulajdonú parkolójában. Az ott dolgozók, vagy az oda érkezők, esős időben derékig érő latyakban tudják az épületet megközelíteni.

Az irodaházban székelő cégek, és az ott dolgozók, az elmúlt évek során, sok millió forint helyi adót fizettek be Kazincbarcika Önkormányzatának pénztárába, aminek semmilyen jótékony hatását nem érezték.

Az épület előtti terület városi tulajdon, aminek burkolásáról az önkormányzatnak kötelessége gondoskodni. Sok évnyi türelem után, érthető az itt dolgozók ingerültsége, akik pusztán azt szeretnék, ha nem mocsárban, latyakban, víztócsákban járnának. Csapadékos időben, képekkel illusztrálva, hasztalanul jelzik a dühös polgárok az önkormányzat felé a középkori állapotokat. 

- Nagyon örülök a 28 millió forintba kerülő oroszlánnak, az ételből épített mézeskalács falunak, meg a többi Kolorcytis műremeknek, de elvárható lenne, hogy az adónkért cserébe civilizált környezetetben tudjunk járni - nyilatkozta lapunknak az egyik érintett.