Auguszta napja van. | 2024.03.29

Az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán károkozásának hagyományát, az Európa Parlament alelnöke folytatja

2019-12-01 17:15:25

Strasbourgból élőzik lelkesen a facebookon az „európaidemokrata” Gyurcsányné Dobrev Klára, az Európa Parlament alelnöke, s minden videós bejelentkezésében ujjongva számol be Magyarország elleni legújabb károkozásáról, vagy egy újabb szövetségesről, akivel majd jól aláássák a magyar érdekeket.

Gyurcsánynééknál családi hagyomány a magyarok elárulása, tönkretétele, elnyomása, a véreskezű nagyapjánál, Apró Antalnál pedig a hazafiak gyilkolása. Férje, Gyurcsány Ferenc a kommunista diktatúra egyik vezetője szerint, nehogy az határozza meg a mai európai demokratákat, hogy kik voltak a szüleik, nagyszüleik.

Apró Antal kommunista diktatúra egyik fő felelőse, Nagy Imre akasztófára juttatója (balfelső kép), Apró Piroska a kommunista állambiztonsággal együttműködő megbízható káder, a Gyurcsány-vagyon megalapozója (jobb felső kép), Gyurcsányné Dobrev Klára az Apró-Dobrev-Gyurcsány klán szellemi és anyagi örököse, az Európa Parlament alelnöke (bal alsó kép), Gyurcsány Ferenc a kommunista diktatúra KISZ KB titkára (jobb alsó kép). (Fotók forrása, wikipédia, internet.)

Vitatkozunk a Kommunista Ifjúsági Szövetség Központi Bizottságának egykori titkárával, mert véleményünk szerint általában nem számít a családfa, de azoknál, akiknek nagyszülei emberiesség elleni bűnöket követtek el, emberek százainak meggyilkolása, tízezrek börtönbe zárása, százezrek internálása szárad a lelkükön, nem csak egyszerű ősök, és tetteiknek következményei kell, hogy legyen az utódoknál.

Gyurcsányné születésekor, 1972-ben még javában tombolt a nagyapja által is irányított kommunista diktatúra, melynek érdekében az állambiztonság elnyomó erőszakszervezeteivel szorosan együttműködött az anyja, Apró Piroska, nagybátyja ifj.Apró Antal állambiztonsági tisztként nyomta el a hazafiakat, apjáról a bolgár származású Petar Dobrevről azt gyanítják, hogy kém vagy kémelhárító volt. Férje, Gyurcsány Ferenc, pedig a nomenklatúra ifjúsági szervezetének, a KISZ-nek volt a vezetője.

"A klán is felelős a szovjet megszállók fegyvereinek védelmében működött brutális kommunista diktatúra borzalmaiért."

Ha az első szabadon választott országgyűlésben a kommunista titkosrendőrség hálózatának ügyeskedésének ellenére átment volna a Zétényi-Takács lusztrációs törvény, ma nem lenne Gyurcsány-ügy, Dobrev-ügy, Monentum-ügy, és feltehetőleg nem lett volna a magyar családokat kifosztó devizaalapú-csalás sem.

A lusztrációs-törvény életbelépése után, a kommunista diktatúra felelőseit és családtagjait kizárták volna a közéletből. 1994-ben a pufajkás Horn Gyula, 2002-ben a D-207 Medgyesi Péter, 2004-ben, 2006-ban pedig a KISZ KB. titkára, nomenklatúra tag Gyurcsány Ferenc nem lehetett volna miniszterelnök. 2019-ben a véreskezű Apró Antal unokája nem lehetett volna az Európa Parlament alelnöke, és az 1956-os forradalmárokat náciknak nevező Havas Szófia sem ülhetne önkormányzati cég vezetésében, de a momentumos Fekete-Győr  András pártvezetői posztja is kétséges lenne nagyapja diktatúra beli tevékenysége miatt. A gazdasági-pénzügyi szektornak is mások lehetnének a szereplői. A bankszektorból kimaradt volna a munkásőr Felcsúti Péter a devizaalapú-átverés egyik kiagyalója, több százezer magyar család tönkretevője.

Gyurcsányné Dobrev Klára az Európa Parlament alelnöke, ma is abbban a villában lakik, amelyet nagyapja, Apró Antal, a törvényes miniszterelnök Nagy Imre akasztófára juttatásáért jutalmul kapott. (fotó internet)

Gyurcsányné Dobrev Klára ennek a szörnyű klánnak a tagjaként haszonélvezője, majd szellemi és anyagi örököse a diktatúrának. Gyurcsányné gyerekként olyan luxusban élt, ami az akkori magyar gyerekeknek csak álom volt. Apró Antal unokájaként bármit megkapott, és bármit megtehetett. A kommunisták mindent elvettek, amit csak akartak. A rendszerváltás után sem érte semmilyen hátrány az Apró-Dobrev-Gyurcsány klánt. Még mindig mindent megkaptak és elvettek, ami csak megtetszett nekik. A kilencvenes években a magyarok jelentős része nélkülözött, egzisztenciális gondokkal küzdött, Gyurcsánynééknak nem voltak anyagi gondjaik.

A jog és az erkölcs megcsúfolása, hogy Gyurcsányné anyja, Apró Piroska, a pufajkás Horn Gyula kabinetének vezetőjeként, 1994-ben nagyértékű üzemeket, vállalatokat vett el aprópénzért, megalapozva a sok milliárdot érő Gyurcsány-vagyont.

Gyurcsány Ferenc 2004-ben hátba szúrta a D-209 Medgyesi Pétert, és miniszterelnökként az elhíresült öszödi-beszédben lerántotta a leplet a posztkommunista hazudozásról, beismerte, hogy a csőd szélére taszították az országot.

2006-ban megnyerik a választást, és Gyurcsány újra miniszterelnök lesz. A munkásőr Felcsúti Péterrel, Király Júliával, Oszkó Péterrel, Járai Zsigmonddal, Simor Andrással, Bajnai Gordonnal bevezetik a devizaalapú-hitelezést, amellyel családok százezreit tették földönfutóvá. 2006-ban Apró Antal vérrel szerzett villájából rendeli el az 1956-os forradalom 50 éves évfordulójára szervezett ünnepség elleni rendőri attakot. Szemeket lőnek ki, csontokat törnek kardlapokkal.

Apró Antal villájában lakó Gyurcsány Ferenc, 2006.október 23-án, az 1956-os forradalom 50 éves évfordulóján szervezett ünnepséget, brutálisan szétverette a rendőrséggel. Szemeket lőnek ki, csontokat törnek a kardlapozó lovasrendőrök. (fotó inetrnet)

2010-re az Apró-GyurcsányDobrev klán egy szétrabolt, csődbement, adósságokban úszó, a lakosságát éppen kirabló bankárok uralta országot hagytak maguk után. Azt hihetnénk, hogy ennek a bűnös klánnak örök időre befellegzett. De nem. 2019-ben a klán szellemi, anyagi örököse, Gyurcsányné Dobrev Klára az Európa Parlament alelnöke lesz, és szinte mindennap azzal dicsekszik a facebookon, hogy hogyan tud ártani Magyarországnak, hogyan tudja a demokratákat, antikommunistákat eláztatni Brüsszelben, Strasbourgban.