József napja van. | 2024.03.19

Szerb kábítószercsempészt fogtak el Magyarországon

2019-11-17 13:30:00

Egy szerb állampolgárságú férfit fogtak el a rendőrök Magyarországon, aki Hollandiából csempészett az országba nagy mennyiségű kábítószert - közölte a rendőrség a police.hu honlapon vasárnap.

    A 41 éves M. Attila szervezte meg a kábítószer csempészetét Magyarországra és újabb szállítmányért november 7-én Hollandiába utazott. Az ott beszerzett kábítószert két magyar férfinek adták át, akik két gépkocsival indultak Magyarországra. B. Dánielt és K. Viktort a német rendőrök ellenőrizték, előbbi férfi autójában 12 kilogramm kábítószergyanús fehér port - a gyorsteszt alapján amfetamint ­- találtak, és foglaltak le a rendőrök. A német hatóságok a két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.
    Ezzel egy időben Magyarországon a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói egy Zala megyei településen elfogták M. Attilát, akinek lakásán nagy mennyiségű készpénzt és egy autót is lefoglaltak. A férfit előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták és kezdeményezték letartóztatását, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány