Gedeon napja van. | 2024.03.28

Szexuális kényszerítés miatt emeltek vádat egy férfi ellen Pécsen

2019-10-24 10:01:00

Szexuális kényszerítés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki fényképekkel zsarolt egy társkereső oldalon megismert nőt - közölte a Baranya megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

    Varga-Koritár György azt írta, a fiatal nő egy olyan országos társkereső oldalon került kapcsolatba a vádlottal, amelynek segítségével a férfiak anyagi támogatást biztosíthatnak fiatal lányoknak. A férfi kilátásba helyezte, hogy anyagilag támogatná őt szexuális aktus fejében, a nő pedig előzetes üzenetváltásaik során szexuális jellegű fényképeket küldött neki.
    Néhány nap múlva Pécsen találkoztak, ahol szexuális kapcsolat is létrejött közöttük, a férfi azonban az ígért pénzt nem fizette ki a nőnek, aki ezek után megszakította vele a kapcsolatot.
    A férfi kilátásba helyezte, hogy ha további szexuális kapcsolat nem lesz közöttük, akkor a nála lévő fényképeket elküldi a sértett családjának, iskolájának. Mindemellett azzal is zsarolta a nőt, hogy a róla készült videókat feltölti egy pornográf jellegű videómegosztóra.
    A nő ezután feljelentést tett.