Auguszta napja van. | 2024.03.29

Fiatal gazdálkodóknak hirdet ingyenes vállalkozói programot a NAK

2019-10-08 15:15:00

Így neveld az álmaidat! címen ingyenes programmal támogatja a fiatal gazdálkodók vállalkozóvá válását a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (Agrya) - közölte a NAK kedden az MTI-vel.

    A programot a fiatal gazdálkodók hiányos vállalkozói ismereteivel indokolták. A két szervezet a közlemény szerint élményszerű képzést dolgozott ki, ahol a résztvevők a saját gazdaságukat elemzik és értékelik, továbbá közgazdasági, jogi, számviteli, adózási, kommunikációs és marketinges ismereteket is szerezhetnek. A program kiterjed az együttműködés, a személyiségfejlesztés és az önismeret erősítésére is.
    A képzés 16 résztvevőjét pályázaton keresztül választják ki a 18 és 30 év közötti, mezőgazdasági tevékenységet végző magyarországi fiatalok közül. A szervezők szerint a program azokon segíthet leginkább, akik nemrég kezdték építeni a vállalkozásukat, és még tapasztalatlanok. A kiválasztottak 6 hónap alatt 5 alkalommal összesen 15 napon át személyesen vesznek részt a képzéseken.
    A jelentkezéseket az Agrya honlapján elektronikusan fogadják október 21-ig.