Gedeon napja van. | 2024.03.28

Veres Pált felszólították a légimentők, hogy ne kampányoljon a légimentéssel!

2019-10-03 23:09:04

A miskolci légimentők facebookos bejegyzésben kérték Veres Pált, hogy ne kampányoljon a légimentéssel.

"Kérem Önt, hogy a miskolci légimentőket ne használja fel kampánycéljaira és törölje kampány oldaláról ezt, az utolsó bekezdésig hazug bejegyzést!!!"

(A teljes poszt a kép alatt olvasható.)

(A kép forrása Veres Pál facebookos oldala)

Tisztelt Igazgató Úr!

Figyelve a választások előtti miskolci közéletet szinte már vártam, hogy Ön és csapata mikor húzza elő az izgalmasnak tűnő és sok embert megérintő légimentős kártyát. Azt gondoltam hamarabb. Megnyugtatom Önt azonban arról, hogy mentőhelikopterünk október végét követő elhelyezésével kapcsolatban Önnek most - és nagyon remélem, hogy a választások után - sem kell foglalkoznia, mivel az, hála Istennek, majd 20 év után végre megoldódott. Ha valóban nem tudná, akkor tájékoztatom Önt arról, hogy a miskolci mentőhelikopter és a légimentőbázis továbbra is szeretett városunkban, a miskolci légimentőknek jelenleg is helyt adó területen fog megépülni, köszönhetően elsősorban a miskolci önkormányzat – nem régi, hanem jelenlegi - vezetésének.

Tisztelt Igazgató Úr! Kérem Önt, hogy a miskolci légimentőket ne használja fel kampánycéljaira és törölje kampány oldaláról ezt, az utolsó bekezdésig hazug bejegyzést!!! Mi légimentők (pilóták, orvosok, paramedikusok, műszakiak), tisztességes, hivatásunkat megszállottan szerető emberek vagyunk és sem mi, sem pedig az általunk óvott és szeretett helikopterünk nem érdemeljük meg, hogy gusztustalan, becstelen csatározások és taktikák eszközei legyünk. Amennyiben azonban mindenképpen azt gondolja, hogy valamit nyilatkoznia kell az ügyben az kérem ne hazug érdekek és erkölcstelen párt elvárások mentén tegye, és ne hagyja magát félrevezetni a területet jelenleg használó, öncélúan, a maguk örömére repkedő, a repülőtéri vagyont és a Repülő Klubbot szétrohasztó és a legvégső határidőbe nem belenyugvó emberek által, akik csak azért adták szájába a szavakat, hogy a Légimentők hátán kapaszkodva érhessék el céljaikat, illetve folytathassák önös tevékenységüket.
Amennyiben valós információra lenne szüksége, és valóban érdekli is Önt a miskolci légimentők mindennapjai hozzánk bármikor bejöhet beszélgetni jelenlegi helyzetünkről és a várható jövőnkről is, és szívesen bemutatjuk Önnek, milyen körülmények között végezzük munkánkat nap mint nap… Sőt! Még a helikopterbe is beülhet!!!

Illő tisztelettel:

Felházi István