József napja van. | 2024.03.19

A VILÁG LEGNAGYOBB KONCERTSOROZATA EDELÉNYBEN!

2019-09-21 18:30:00

2019. szeptember 25-én Edelényben, a Templomkerti Kisvendéglő ad otthont az 1000 Koncert Hazánkért egyik állomásának! Az edelényiek kérésére, közkívánatra rendeznek klezmer estet 18 órai kezdettel!

Az 1000 Koncert Hazánkért programsorozat a világ legnagyobb kezdeményezése, melynek felügyeletét a Magyar Rekordok Egyesülete végzi. Célja, hogy küzdjünk szeretett hazánk, Magyarország kulturális értékeinek megvédéséért, a klasszikus-és klezmer zene népszerűsítéséért. A fesztivál művészeti igazgató Szurasenkó Dániel, aki hisz abban, hogy az igényes zene az egyik legjobb eszköz ahhoz, hogy az embereket közelebb hozzuk egymáshoz, és hogy egyre többen szórakozhassanak a szó nemes értelmében! 

A Templomkerti Kisvendéglőben egy nagyon izgalmas program lesz, hiszen flódnikóstolóval és kóser pálinkával várják a vendégeket a temperamentumos klezmer zene mellett! A koncerten a miskolci Daniel Klezmer Band három muzsikusa fog játszani: Szurasenkó Dániel énekhangjával és furulyáival, Kékes Zsuzsa ütőhangszereivel, míg Knoth Judit zongorajátékával szeretné a közönséget közelebb hozni a klezmerzenéhez.

Jegyeket a helyszínen vásárolhatnak, de lefoglalhatják jegyüket a +36 48 525 555 telefonszámon is!