Auguszta napja van. | 2024.03.29

Három holttestet találtak egy andornaktályai családi házban

2019-09-02 20:28:00

Három holttestet találtak egy andornaktályai családi házban hétfő reggel, a gyanú szerint az apa megölte gyermekét és annak édesanyját, majd öngyilkos lett - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján. A megyei hírportál úgy tudja, hogy a férfi és a nő egy ideje külön élt; az áldozatokra a nő nevelőanyja talált rá.

    A rendőrség a közleményben azt írta, bejelentésre mentek ki a házhoz, ahol megállapították, hogy a nő és a gyermek halálát idegenkezűség, feltehetőleg a kislány édesapja okozta. A férfi holttestét egy másik helyiségben találták meg, ő feltehetőleg öngyilkos lett - tették hozzá. 
    A Heves megyei hírportál (heol.hu) értesülései szerint 46 éves volt a férfi, aki gyermekét és annak 44 éves édesanyját ölte meg, majd magával is végzett. A portál úgy tudja, hogy egy ideje külön élt az anya és az apa, de a férfi gyakran megjelent a Vörösmarty Mihály utcai háznál. 
    A többszintes épületben a nő 80 év körüli nevelőanyja talált rá nevelt lánya és ötéves unokája megkötözött holttestére. Az idős asszony értesítette a rendőrséget és a hozzátartozókat is.
    A heol.hu információit a megyei rendőr-főkapitányság nem kívánta kommentálni az MTI-nek.