Emma napja van. | 2024.04.19

Hende: a bevándorláspárti brüsszeli politika megváltoztatása a tét

2019-04-26 13:45:00

Sorsdöntő lesz Európa jövője szempontjából a május 26-i európai parlamenti (EP-)választás, melynek tétje, hogy sikerül-e megváltoztatni a bevándorláspárti brüsszeli politikát és megvédeni az európai embereket - hangoztatta az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke pénteken Szombathelyen.

    Magyarország már bebizonyította, hogy a bevándorlás megállítható, és meg lehet védeni a nemzeteket - mondta Hende Csaba (Fidesz), aki aláírást gyűjtött Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akcióprogramjának támogatásáért, amelynek célja a bevándorlás megállítása. 
    Hozzáfűzte: Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben és nem a brüsszeli érdekeket Magyarországon.
    Hangsúlyozta, hogy a Fidesz a nemzetek Európáját képviseli, fontos számukra a keresztény értékek védelme, a magyar emberek biztonsága és a nemzeti függetlenség megőrzése.
    Hende Csaba közölte: Szombathelyen eddig több mint tízezer támogató aláírást gyűjtöttek össze; standjaik a város több pontján megtalálhatók, aktivistáik pedig házról házra járva keresik fel az embereket. A politikus a vásárcsarnok előtt arra buzdította az érdeklődőket, hogy vegyenek részt az európai parlamenti voksoláson és adják szavazatukat a Fidesz listájára.