Gedeon napja van. | 2024.03.28

Fidesz: Brüsszel nyíltan a bevándorlók tömeges befogadását tekinti fő céljának

2019-04-11 17:45:00

Brüsszel nyíltan hirdeti, hogy a bevándorlók tömeges befogadását tekinti legfőbb céljának - így reagált Zsigmond Barna Pál, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtökön Budapesten az Európai Bizottság migrációs biztosának előző napi nyilatkozatára.

    Dimitrisz Avramopulosz Brüsszelben arról beszélt, hogy Európa prioritása a következő évtizedekben a bevándorlók sikeres integrációja lesz.
    Zsigmond Barna Pál újságírók előtt ezt úgy kommentálta: az Európai Unió jelenlegi vezetése nemhogy nem akarja megállítani a migrációt, hanem egyenesen támogatja, ösztönzi azt.
    Ha a bevándorláspártiakon múlna, így nézne ki Európa jövője: a bevándorlás legalizálása, a migránsok tömeges befogadása, az európai népesség cseréje és a keresztény kultúra feladása, "akik pedig ezzel nem értenek egyet, azokat nem tekintik európaiaknak" - mondta a fideszes parlamenti képviselő.
    A politikus szavai szerint a májusi európai parlamenti (EP-) választás tétje, hogy eldől: bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e Európának.
    "A magyar ellenzék pedig, Gyurcsány Ferenccel és Gyurcsánynéval az élen, a brüsszeli bevándorláspárti erőket képviseli, ők is úton-útfélen nyíltan hirdetik a birodalmi bevándorláspárti politikát, és Magyarországból is bevándorlóországot akarnak csinálni" - fogalmazott Zsigmond Barna Pál.
    Közölte: a Fidesz szerint a bevándorlás megállításáért az a legfontosabb, hogy bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén. Ehhez a legfontosabb lépésnek azt nevezte, hogy a májusi választáson megállítsák a bevándorláspárti erőket Magyarországon és Brüsszelben egyaránt.