Csongor napja van. | 2024.04.16

Gyurcsányné Dobrev Klára! Igazságért kiáltanak Apró nagypapa áldozatai!

2019-03-03 17:44:33

Gyurcsányné Dobrev Klára, szociális Európát szeretné megteremteni, legalábbis az újabb kampányvideója szerint. Az Apró-Gyurcsány klán vezetője, a régi, megszokott kommunista kommunikációs trükkel próbál a diktatúra agymosott, idős rétegéből újabb szavazatokat szerezni. A zsidóktól lopott villájukban, milliárdosként élő Gyurcsányné Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc, a klán sötét, büntetlenül maradt múltja ellenére, még mindig emberek ezreit tudja hülyíteni!

A birodalmi gondolkodást a véreskezű nagypapához hasonlóan az unoka sem tudja mellőzni. Míg a hazaáruló Apró Antal a szovjet érdekek hű szolgája volt, és a horda fegyvereinek árnyékában a kommunista bűnbanda vígan akasztott és gyilkolászott, addig az unoka más népek javainak az elszipkázásából hasznot húzó, és a nemzeti önrendelkezés megsemmisítésére törekvő érdekek fő szószólója lett. Gyurcsányéknál minden érdek fontosabb a magyarok érdekeinél.

Újabban a családi vállalkozásban irányított Demokratikus Koalíció (DK) elnevezésű gyülekezetnél is rájöttek a kommunikációs szakemberek, a hazafiasság kérdésével nincs minden rendben.

„Merjünk hazafiak lenni”

legújabb jelmondatuk mindent elmond Gyurcsány családi pártjának, a posztkommunista tömörülésű DK-nál a magyarságtudat állapotáról.

A Demokratikus Koalíció tagjai, követői, szimpatizánsai eddig nem voltak hazafiak?

A DK 60 – 70 plusszos éltes tagsága, szimpatizánsai, a magyar identitás bármilyen megnyilvánulását egyszerűen csak „magyarkodásnak, nagymagyarkodásnak” nevezi. A kommunista diktatúra agymosásának következménye a magyar nemzet múltjának, értékeinek a tagadása, a nemzeti érzelem bármilyen megnyilvánulásának az elítélése.

Gyurcsány 57 év után akar hazafi lenni! Nem kicsit késett vele! (Fotó youtube)

A kommunista diktatúra idején élt polgárok tudják, hogy bármely magyar szimbólum nyilvános viselése ellenérzést váltott ki az elvtársakból, és ha nem ünnepnapon viselte a polgár, akár rendőri intézkedést is vont maga után.

A magukat demokratáknak nevező posztkommunisták nemzeti identitásuk pillanatnyi állapotának értékelésénél fontosabb, hogy a főbenjáró bűnöket elkövető kommunista családok kölykei, unokái, köztük Gyurcsányné Dobrev Klára megjelent a közéletben és újra hatalomra akarnak jutni.

Az egykori kommunista bűnözők, ÁVO-sok kölykeinek ácsingózása a politikai hatalom felé, jól szemlélteti a rendszerváltáskori felelősségre vonás elmaradását. A magyar igazságszolgáltatás szégyene, hogy 29 év nem volt elég a kommunista gyilkosok, hazaárulók felelősségre vonására, pedig azok a bűnök, amit a magyar társadalom ellen elkövettek, soha nem évülnek el!

A magyar társadalomnak Gyurcsányné Dobrev Klára esetében nem szociális Európára, hanem igazságos Európára van szüksége, ahol végre a kommunista bűnözőket felelősségre vonják, és azokat a családokat, akik érintettek a hazaárulásban, a diktatúra működtetésében, a gyilkosságokban, a rendszerváltáskori szabadrablásban, cseh mintára, örökre száműzik a közéletből. 

(Címlapfotó: Akasztanak a Kádár-diktatúrában. Forrás internet.)