Csongor napja van. | 2024.04.16

Keresik azt a két férfit, aki a VII. kerületben megvert több embert

2019-02-28 12:42:00

Keresi a rendőrség azt a két férfit, aki pénteken bántalmazott több embert Budapesten, egy Kertész utcai szórakozóhely előtt - olvasható a rendőrség honlapjára csütörtökön feltett közleményben.

    A közlemény szerint a rendőrök garázdaság vétségének gyanúja miatt keresik a 34 éves Horváth Mihály Alfonzt és a 32 éves Szitai Tamás Krisztiánt. A két férfi fényképe megtalálható a police.hu oldalon.
    Az Index kedden azt írta, nőket és külföldieket vert "péppé" két ismeretlen férfi a Kertész utca egyik szórakozóhelye előtt.   
    A hírportál akkor megkereste a rendőrséget, és ezt a választ kapta: "megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2019. február 22-én 1 óra 30 perckor Budapest VII. kerületében, a Kertész utcában egy férfi előzetes szóváltást követően megütötte a sértettet, majd távozott a helyszínről. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre 10 percen belül kiérkező járőrök a szükséges intézkedéseket megtették. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség miatt indított eljárást."