Emma napja van. | 2024.04.19

Rádiós pályázatokról döntött a médiatanács 

2019-01-24 13:44:00

A médiatanács a Budapest 99,5 MHz körzeti rádiós frekvencia pályázatán a Média Depo Kft.-t nyilvánította nyertesnek, és többek között véglegesítette a Törökbálint 97,6 MHz-es helyi és a Göd 97,3 MHz-es körzeti frekvenciák pályázati felhívásait - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

    A Budapest 99,5 MHz körzeti rádiós frekvencia pályázatán a Média Depo Kft.-t nyilvánította nyertesnek a testület, amely a beadott pályázati anyaga szerint CITY RÁDIÓ névvel tervezi működtetni a médiaszolgáltatását. A médiaszolgáltató kereskedelmi jelleggel sugároz majd műsort.
    A Baja 88,7 MHz-es és a Solt 94,1 MHz-es helyi rádiós frekvenciák pályázataira beérkezett ajánlatok alaki vizsgálata után a médiatanács nyilvántartásba vette a mindkét eljárásban egyedüliként pályázó Gong Rádió Kft.-t. Az eljárások a tartalmi vizsgálattal folytatódnak.
    A médiatanács véglegesítette és honlapján a napokban közzéteszi a Törökbálint 97,6 MHz-es helyi, és a Göd 97,3 MHz-es körzeti rádiós frekvenciák pályázati felhívásait közösségi jellegű hasznosításra. Az ajánlatokat február 28-án, illetve március 11-én lehet benyújtani.
    A médiatanács elfogadta és honlapján pénteken közzéteszi a Gyöngyös 102,2 MHz és a Sátoraljaújhely 90,6 MHz helyi rádiós frekvenciák pályázati felhívásainak tervezetét.