Gedeon napja van. | 2024.03.28

Kommunisták "garázdálkodtak" a 26-os főúton

2019-01-11 20:56:00

Pénteken délután Sajószentpéter határában, az MSZP aktivistái vörös színű benzinkutas dzsekiben, élükön a párt alelnökével, Komjáthi Imrével elállták az arra közlekedők útját, óriási dugót okozva. A munkából fáradtan hazasiető, vagy éppen az ügyét intézni akaró polgár káromkodva vette tudomásul, hogy ismét akadályozzák a szabad mozgásban. Karácsony előtt nagyjából ugyanez a csapat Kazincbarcikán, Bánrévén állta útját az arra haladóknak.

A tavaszi választások után a borsodiak örömmel nyugtázták, hogy végre eltűnt a környékről az elvtársak legnagyobbikja, Gúr Nándor. Korai volt ünnepelni, mert hamarosan megszületett a legújabb osztályharcos, a bulldog természetű, rettenthetetlen 120 kilós éhező, az MSZP legújabb alelnöke, akinek eddigi közéleti szereplése megerősíti azt a közvélekedést:

nem a legélesebb kés a fiókban!

Uram bocsá! nem mindenkinek a képével tapétázzák a Magyar Tudományos Akadémia termeit, de nem is az eszéért lett Komjáthi elvtárs az agonizáló MSZP alelnöke.

Pesten az elvtársaknak kell egy borsodi munkás, akit a posztkommunista párt, az "istenadta nép"gyermekéből lett vezetőként mutogathat az erősen fogyó 60 - 70 plusszos munkásmozgalmi múlt szürreális világában élő, élemedett korú tagságnak.

2013-ban Simon Gábor az MSZP alelnöke vezette az éhezők menetét, közben napvilágra került, hogy Simon elvtársnak 240 millió forintja lapult külföldi számlákon.

A borsodi elvtársak bort isznak, vizet prédikálnak, és nem képesek szembe nézni azzal a ténnyel, hogy nyomorba döntötték B-A-Z megyét. Kíméletlenül kihasználták és kihasználják a kommunista diktatúrában szocializálódott idős baloldali embereket. A nyomorról, a diktatúráról, demokráciáról sikoltoznak, s közben egyenlőbbek az egyenlőknél.

Érthető, hogy valamit tenni kell a havi milliós jövedelmekért, amit a megvezetett baloldaliak, és a magyar adófizetők dobnak össze a baloldali vezéreknek és szakszervezeti vezetőknek.

Elvtársak a pénzt tegyétek el, de a dolgozó népet mozgásukban ne akadályozzátok, mert azért mérgesek lesznek, és tüntizés helyett más jövedelmező foglalatosság után kell néznetek.

(nyitókép: Komjáthi Imre MSZP alelnök, forrása youtube)