Auguszta napja van. | 2024.03.29

Végleg összeállt a Jobbik a szemkilövető Gyurcsány pártjával, a Demokratikus Koalícióval

2019-01-06 08:10:00

Szombaton este Budapesten, a Kossuth téren, végleg lehullt a lepel. Együtt lázad a maradék Jobbik, a szemkilövető Gyurcsány pártjával, a Demokratikus Koalícióval (DK). A tömeggyilkos Apró Antal villájában lakó Gyurcsány Ferenc nem mert beszédet mondani, helyette klónja, Molnár Csaba, a DK európa uniós képviselője lázította a posztkommunista gyülekezetet. Tragikomikus látvány volt az egykori szemkilövető kormány miniszterét beszélni a Jobbik zászlóit lengető tömeghez.

"A hatalom iránti olthatatlan vágy összehozta a Jobbik maradék tagságát és a posztkommunista csőcseléket. Igazolódni látszik Csurka István szavai, aki azt állította, hogy a Jobbikot az MSZP hozta létre, hogy legyen ellenségkép."

Molnár Csaba, Gyurcsány Ferenc bűnelkövető KISZ-vezér elveihez híven, tagadta a demokratikus hagyományokat. Illegitimnek nevezte Magyarország, több, mint kétharmados parlamenti többségével elfogadott Alaptörvényét.

Egymás mellett lobog a Demokratikus Koalíció és a Jobbik zászlaja a túlóratörvény elleni tüntetésen (fotó mti)

A posztkommunista csőcselék a mai napig a sztálini Szovjetunió alkotmányának szó szerinti fordítását, - amelyet a kommunista diktatúra Magyar Népköztársaság Alkotmánya néven 1949-ben erőltetett az elnyomott magyar nemzetre - tekinti legitimnek.

A Gyurcsány-klón Molnár Csaba, és a posztkommunista DK minden megnyilvánulásával kifejezte, mennyire tesznek a magyar nemzetre, és annak érdekeire. Gyurcsány, Molnár, Gréczy egy uniós jelképekkel teletűzdelt molinóval meneteltek a tüncin, amivel egyértelműen kifejezték a globalizációs érdekek képviseletét.

"Gyurcsány 1990 előtt KISZ egyik vezéreként, a kommunista diktatúrában a Szovjetunió vörös zászlaját cipelte."

A kommunista bűnelkövetők, kölykeik, unokáik lázadásában szerepet vállalt a Jobbik, az LMP, az egykori állampárt az MSZMP utódpártja az MSZP, a nagyítóval sem látható Párbeszéd, a tíz főt el nem érő Liberális párt, és néhány önjelölt. A munkások érdekeit csak szavakban képviselő, milliós jövedelemmel rendelkező szakszervezeti vezetők, hagyományosan az elvtársak szekerét tolják. 

"Joggal vetődik fel, hogy az uniós jelképeket lobogtató, az uniós értékeket szajkózó posztkommunisták, miért nem fogadják el, az uniós tagállamokban működő túlóratörvényt, hiszen azok tükörfordításként jelennek meg a magyar jogszabályban. A törvényben szabályozott túlóra keret alacsonyabb, mint Németországban, Nagy-Britanniában, és más nyugati országban."

A magyarázat egyszerű: készülnek a májusban esedékes uniós választásokra. A Gyurcsány-féle posztkommunisták azonban mást akarnak. A történelem során már megtapasztalhattuk, hogy a kommunisták, társadalmi támogatottság híján idegen hatalmak fegyvereivel, pénzeivel jutottak hatalomra. Az 1956-os hóhér villájában lakó, annak unokájának férjeként, a milliárdos Gyurcsány, elérkezettnek látta az időt, hogy a kommunista csőcselék, a törvényes rend elleni lázadással hatalomra kerüljön. Tagadják a demokratikus alapértékeket, hiszen nyíltan kimondják, nem tartják legitimnek a többség akaratát.

A magyar választók szerint azonban Budán csak egyszer volt kutyavásár. Negyvenöt év kommunista diktatúra, több tízezer meggyilkolt hazafi, több százezer internált emléke, az ország többszöri kifosztása, a kommunista bankárok devizalapú csalással tönkretett milliók tanulsága arra inti a polgárokat, hogy a túlóratörvény elleni lázadás nem más, mint a kommunisták próbálkozásai a hatalom megszerzéséért.