Gedeon napja van. | 2024.03.28

Háromszáz gyermeket lát vendégül a Gyermekmentő Szolgálat a Mindenki Karácsonyán

2018-12-08 17:25:00

Háromszáz nélkülöző gyermeket lát vendégül a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen hétfőn a WestEnd City Centerben, Budapesten.

    Az NGYSZ és támogatói partnerei, Budapest Főváros Önkormányzata és a házigazda WestEnd City Center hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekből hívtak meg gyerekeket, akiket karácsonyi programmal és ajándékokkal várnak majd - közölte az NGYSZ az MTI-vel.
    Több éves hagyomány, hogy a Budapesti Operettszínház művészei adnak műsort, idén Vágó Zsuzsi, a színház vezető szólistája és a Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdió növendékei, Kató Anita, Fülöp Kristóf és Tassonyi Balázs szórakoztatják a közönséget. Az OTP Bank - a Gyermekmentő egyik legnagyobb és legrégebbi támogatója - a korábbi évekhez hasonlóan idén is különleges meglepetéssel készül, az esemény helyszínét biztosító WestEnd City Center pedig ajándékcsomaggal és meglepetés műsorszámmal készül.