Andrea napja van. | 2024.04.18

Vádat emeltek egy énekesnőt zaklató férfi ellen

2018-11-26 15:29:00

Vádat emeltek a egy férfi ellen, aki több hónapig zaklatott és fenyegetett egy magyar énekesnőt a közösségi médián keresztül - tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

    Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a 40 éves férfi tavaly novemberben a közösségi médián keresztül felvette a kapcsolatot az énekesnővel, február óta pedig naponta többször is személyes jellegű, a sértett mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozó, negatív és nyomasztó hangvételű üzeneteket küldött.
    A sértett kérte a vádlottat, hogy ezt hagyja abba, később le is tiltotta őt a közösségi oldaláról. A férfi viszont új profilt hozott létre, és arról, valamint ismerősei profilján keresztül folytatta a zaklatást.
    Viszonzatlan érzelmei miatt bosszút fog állni az énekesnőn - írta neki -, júliusban pedig erőszak alkalmazására is utalt.
    A férfi egyik fenyegetésének megfelelően augusztusban a zenekar budapesti koncertjén is megjelent. A biztonsági szolgálat azonban fénykép alapján felismerte őt, és értesítette a rendőrséget. A rendőrök elfogták a vádlottat, aki jelenleg is letartóztatásban van - olvasható a közleményben.
    A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség a férfi ellen személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány