Csongor napja van. | 2024.04.16

Eleni Kounalakis nem tudja, hogy Pittsburg az USÁ-ban van

2018-10-30 07:33:46

Napi rendszerességgel fordulnak elő fegyveres mészárlások az USÁ-ban. Évente 40.000, egy magyar kisvárosnyi embert lőnek le az Egyesült Államokban. Ámokfutók fegyvereitől hallnak meg diákok az amerikai középiskolákban, egyetemeken. Senki nincs biztonságban, bárkit, bármikor, bárhol, lelőhetnek.

2014-ben Clevelandban egy 12 éves kisfiút lőtt le rendőr a játszótéren, és nem emeltek vádat ellene. Fekete nőt lőtt le egy rendőr egy közúti ellenőrzésen, mert a nő hisztizett. Nem biztos, hogy élve lehet megúszni egy közúti ellenőrzést az Amerikai Egyesült Államokban. A feketék élete sincs biztonságban egy amerikai nagyvárosban, mert bármikor lelőheti egy rendőr. 2016-ban Minnesotában egy közúti ellenőrzés során lőtt le egy fekete embert a rendőr, amikor az a jogositványáért nyúlt. 2017-ben közel 1000 embernek oltotta ki az életét valamelyik amerikai rendőr fegyvere.

A legújabb mészárlás a múlt szombaton, október 27-én, Pittsburgban egy zsinagógában történt, és tizenegy embernek kellett értelmetlenül meghalni. Eleni Kounalakis az Amerikai Egyesült Államok volt budapesti nagykövete a Twitter oldalán kommentálta a véres eseményt. 

“Mintha egy ablakon keresztül tekinthettem volna be az antiszemitizmus egyik legsötétebb oldalába, amikor négy évig voltam Amerika budapesti nagykövete. A ma történt embertelen, ördögtől való cselekményt az Élet Fájánál muszáj elítélni, és mindannyiunknak meg kell kétszereznünk az antiszemitizmus elleni küzdelmünkbe vetett energiát”

Eleni nem szép, ám buta, ami kiderül Twitter bejegyzéséből. Nem Magyarországon gyilkolnak meg évente 40.000 embert! Pittsburg, Cleveland, New Orleanas nem Magyarországon van!

Magyarországon egy zsidó ember bátran vállalhatja identitását, és pittsburgi véres eseménnyel szemben, itt nem esik bántódása.

Eleni Kounalakisnak és a többi álszent amerikai liberálisnak azzal kellene foglalkozni, hogy hazájában, az Amerikai Egyesült Államokban a játszótéren lelőtt 12 éves kisfiúnak, és az évente meggyilkolt 40.000 embernek - köztük annak az 1000-nek, akiket az amerikai rendőrök gyilkolnak meg  - miért nem tudták az élethez való jogot biztosítani? Az amerikai demokrácia egyenlő a rendőrállammal?