József napja van. | 2024.03.19

Sargentini Gyurcsány tüntijén készült képpel üzent a magyaroknak

2018-09-20 04:49:57

Gyurcsány Ferenc és 100 – 200 vörös nyugdíjas tüntijével próbálja igazolni hazugságoktól hemzsegő, csalással elfogadott, Magyarországot elítélő jelentésének valódiságát Judith Sargentini, aki ezt a facebookon meg is üzente.

„Nagyon köszönöm mindenkinek, aki támogatásáról biztosító üzeneteket küldött nekem, és köszönöm azoknak a kollégáknak is, akik az európai Parlamentben a jelentésem elfogadására szavaztak. Tudom, hogy ez új erőt ad majd a magyarországi polgároknak, hogy kiálljanak egy olyan országért, ahol mindenki félelem nélkül élhet. Egy olyan demokráciáért, amelynek minden magyar részese.”

Judith Sargentini facebookos bejegyzésében ország - világ elé tárja, mennyire nincs képben a magyarországi viszonyokkal.

Egy európai demokrata elhatárolódik Gyurcsány Ferenctől meg a 70+ kommunista tüntizőktől, és nem reklámozza a közösségi oldalán.

Gyurcsány Ferencnél rosszabb hírű politikus nincs a magyar közéletben. Személye a hazugsággal, a polgárok jólétének és Magyarország gazdaságának tönkretételével kapcsolódik össze. A kapzsi bankárvilág szervilis kiszolgálója.

Róna Péter liberális közgazdász szerint, az egykori bukott miniszterelnök egyik fő felelőse a magyarországi devizalapú hitelezési uzsorának, melynek következtében családok százezreit fosztották ki gátlástalanul. ( A szövegre kattintva elolvashatja az erről szóló írást.)

A banki uzsora virágzása és büntetlensége rávilágít a magyar jogállamiság állapotára, amely annak a következménye, hogy a kommunista diktatúrában kinevezett bírókat nem lehetett nyugdíjba küldeni.

Judith Sargentini egy olyan magyar demokráciáról ír, amelynek minden magyar a részese. Az 1956-os forradalmat vérbetipró tömeggyilkos Apró Antal klánjának tagjaként, a zsidóktól lopott villában lakó Gyurcsány Ferenc, ékes bizonyítéka annak, hogy a magyarországi demokráciának mindenki részese. Szabadon gyalázkodhat, hódolhat miniszterelnöki szenvedélyének, éjjel-nappal, reggel – délben – este hazudhat, tüntetéseket szervezhet. Ezeken a tüntetésekre a kádári-diktatúrában szocializálódott, néhány száz idős emberen kívül más nem vesz részt. A demokrácia minden szabályának ellentmond, hogy a kommunista diktatúra fő bűnözői a magyar jogállam állapota miatt nem kerültek bíróság elé, és főbenjáró bűneik miatt, soha nem lesznek elítélve.

A magyar társadalom többsége szánalmasan tekint a Gyurcsány vezényelte kiscsoportos „retro kommunista” bulikra, és hazaárulóknak tartja mindazokat, akik Magyarország érdekei ellen szavaznak.



Képújság
Sajómente Média Alapítvány