Gedeon napja van. | 2024.03.28

Politikai detoxikálóba küldték Gyurcsányt hétfőn a parlamentben

2018-09-18 02:15:00

Az országgyűlés őszi ülésszaka az ellenzéki képviselők gyalázkodási versenyével kezdődött, melyet Gyurcsány Ferenc nyert meg. A magyar politikai élet Piszkos Fredjét, Gyurcsány Ferencet, politikai detoxikálóba küldte Kocsis Máté a Fidesz-KDNP frakcióvezetője. Kocsis szerint a (ál)baloldal vezérének szerepében tetszelgő Gyurcsány, nem hajlandó tudomásul venni a választások eredményeit. 2010-től tartott három választáskor, a polgárok jó messzire zavarták el a hatalomtól. Frusztráltságában nem tesz mást, mint gyűlölködik és mérgezi a környezetét.

Vadai Elvtársnő szájtátva, a politika Piszkos Fredje, Gyurcsány Ferenc cinikusan hallgatja, hogy miniszterelnöksége alatt kedvezőbb áron kapta az áramot, mint mások Magyarországon

Gyurcsány Ferenc és az ellenzéki képviselők szánalmas politikiai csepűrágása elsősorban nem a hazai polgároknak szól, hanem epizódokat szolgáltatnak a globális európai liberális médiának, amelynek feladata bemutatni a magyar veszélyt, elterelve a figyelmet a migrációról. Kétségünk ne legyen, hogy Soros György mozgatta Európai Parlament (EP) kommunista – liberális – zöld (vörös) frakciója mindenáron, még az EP választások előtt zöld utat akar adni a minél szélesebb bevándorlásnak.

Kocsis Máté a Fidesz-KDNP frakcióvezetője szembesíti Gyurcsányt Ferencet (Echo Tv)

Az EP-ben és a hazai szintereken folyó, Magyarországot érintő politikai cirkuszt a liberális sajtó úgy tálalja a médiából tájékozódó európai polgároknak, lám a migrációt ellenzők diktatúrát építenek saját hazájukban. A nagy igyekezetükben erős túlzásokba esnek, amikor a Soros finanszírozta „nemzetközi” szervezetek által összeállított listákon, diktatúrák és harmadik világbeli országokkal egy csoportban szerepeltetik Magyarországot.

A hatalomból végleg kiszorult Gyurcsány és hazaáruló bandája, a kommunista diktatúra elemeinek lebontását, többek között a kommunista bírók nyugdíjazását a jogállam elleni támadásnak állítják be. Ez valami olyan lenne, mint ha a náci bírók ma is ítélkezhetnének Németországban. A politika Piszkos Fredjének elég sok aljasság van a tarsolyában. Bolsevik diktatúrát működtető Rákosi Mátyás szócsövének, a Népszabadságnak a megszűnését a sajtószabadság elleni támadásként interpretálták. Ilyen alapon Németországot el lehetne ítélni a sajtószabadság megsértéséért, mert megszüntették a nácik lapját, a Völkischer Beobachter-t.

Gyurcsánynak, és az álbaloldalnak demokratikus keretek között, nincs esélye a hatalom megszerzésére, ezért a mindennapi hőzöngéssel a társadalom stabilitását próbálják fellazítani. A vasárnapi „gigatünti” tömegbázisa néhány ezer idős ember. Gyurcsány hatalomhoz való beteges vonzódásán túl, személyes indítékok miatt is támadja a demokratikus hatalmat. Ugyanis vizsgálják a milliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba, és az Apró Piroska segítségével összeharácsolt Gyurcsány-Dobrev vagyonból nyújtott kölcsönöket.

Gyurcsány hétfői parlamenti gyalázatos viselkedése egyrészt előremenekülés, másrészt a nemzetközi liberális médiának játszik, harmadrészt a kommunistáktól megszokott szervilis módon az idegen érdekeket szolgálja.