Illés napja van. | 2019.07.20 | MNB középárfolyam:

Guy Verhofstadt amerikai demokráciaexporttal segítené hatalomra választói akarat ellenében a kommunistákat Magyarországon

2018-09-14 08:31:17

Nem tetszik az Európai Parlament liberális frakcióvezetőjének, a magyarok gyűlöletéről hírhedt Guy Verhofstadtnak, a demokratikus választásokon erős legitimitást szerzett magyar kormány. A CNN-ben megjelent véleménycikkében kifejti, hogy a „civilszervezetek” és Magyarország állampolgárai sokkal jobbat érdemelnek a jelenlegi kormánynál. Szerinte az európai kormányoknak és az Egyesült Államoknak morális kötelessége lenne beavatkozni a magyar kormánnyal szemben, mivel az veszélyt jelent a törvényen alapuló nemzetközi rendre.

A magyokat eszelősen gyűlölő Guy Verhofstadt az Európai Parlament liberális frakcióvezetője

Soros György irányította liberális frakcióvezető véleménycikkében leplezetlenül elárulja, hogy nagy ívben tesz a magyarországi demokráciára és a szabad választói akaratra. Valószínűleg az általa vezetett frakció is így gondolkodik.

Guy Verhofstadt szerint, a tavaszi országgyűlési választásokon, 2/3-os felhatalmazást kapott Orbán-kormánynál, a „civil szervezetek” és az állampolgárok jobbat érdemelnek. Követeli, hogy ezt a választói akaratot az Amerikai Egyesült Államok és az európai kormányok pénzügyi és politikai eszközökkel változtassák meg.

Verhofstadt konkrétan arra kéri az USA-t, hogy egy közép-európai szuverén államba „demokráciát exportáljon”, mert polgárai nem jól szavaznak!

Nem derül ki Verhofstadt eszmefuttatásából, hogy milyen „pénzügyi” szankciókkal sújtaná Magyarországot, de feltehetőleg a kohéziós alapokból járó pénzek megvonásával büntetné az országot addig, ameddig polgárai jobb belátásra térve, olyan kormányt „választanának”, amely feladná Magyarország identitását, szolgai módon kiszolgálná Soros György migrációs elképzelését. A magyar társadalomban minimális támogatottsággal bíró kommunisták pedig az „új Szovjetunióval”, a választói akarat ellenére a hőn áhított hatalomba kerülnének.

Guy Verhofstadt tévedésben van, mert a kohéziós alapokból származó uniós pénzek, nem könyöradományok, hanem ellentételezések a magyar piacok megnyitásáért. Thomas Piketty, francia közgazdász szerint, Magyarországról sokkal több profit megy ki külföldre, mint amennyi uniós támogatás érkezik.

A magyargyűlölő liberális EP képviselő irományában külön kiemeli a „jobb kormányt érdemlő civilszervezeteket”. Természetesen nem a több tízezer karitatív, kulturális, oktatási stb. tevékenységet folytató magyarországi civilszervezetekért aggódik, hanem azért az egytucat álcivil szervezetért, amelyet többek között Soros György finanszíroz, és küldetése a magyar társadalmi stabilitásának fellazítása.

A magyarok nélkül Európa nem létezne. Ezeréves történelmünk alatt, elhárítottunk minden veszedelmet a nyugati társadalmak elől, amit folyamatosan meghálálnak. Az első világháború után szétdarabolták, 1945-ben odadobták Magyarországot a Szovjetuniónak, 1990–től folyamatosan kifosztják. Magyarország lejáratásban partnerre találtak a kommunista diktatúra bűnözőinek szellemi örököseiben.

Guy Verhofstadt még nem tudja, hogy a szerdai hazug Sargentini-jelentés elfogadásában segédkező, áruló magyar EP-képviselőket a választók megbüntetik a jövő májusi választásokon. Ujhelyi István, Niedermüller Péter, Szanyi Tibor, Molnár Csaba, Jávor Benedek árulása beteljesíti a történelmi igazságszolgáltatást, és a kommunista diktatúra utódpártjai elkésve, de méltó helyükre a szemétdombra kerülnek! A magyarok sok mindent megbocsátanak, de az árulást soha!

(fotó: internet)