Auguszta napja van. | 2024.03.29

Hányszor fogják még Magyarországot elárulni a kommunisták?

2018-09-13 07:35:40

Az MSZMP utódpártja az MSZP, Horn Gyula konferenciát tartott Budapesten. Horn Gyula az 1956-os forradalmat vérbetipró, a szovjet megszállók által életre hívott, Kádár János vezette bábkormányt, pufajkás fegyveresként szolgálta, majd 1990-ig a kommunista diktatúra egyik meghatározó vezetője. A történelem fintoraként annak a szabad köztársaságnak lett a miniszterelnöke 1994-1998 között, amelyért az 1956-os forradalom hősei a vérüket adták, és akik ellen a megszálló szovjethatalom katonáival együtt, fegyverrel harcolt.

Az MSZMP utódpártja az MSZP, 2018. szeptember 12-én Budapesten az 1956-os forradalom és szabadságharc egyik vérbetipróját, Horn Gyulát ünnepelte, addig a képviselőik Strasbourgban elárulták Magyarországot. 

A magyar kommunisták története az elmúlt évtizedekben az erőszakról, a diktatúráról, emberek tízezreinek meggyilkolásáról, totális besúgórendszer kiépítéséről, a szervilizmusról, a magyar társadalom elnyomásáról szól. A rendszerváltáskor az MSZMP párttitkárai, a kommunista igazgatók ellopták a teljes magyar gazdaságot. 1990 májusi szabad országgyűlési választások után az intézmények átalakítása megtörtént, a vezetőket leváltották, de a helyetteseik, akiket ugyancsak az elvtársak hoztak helyzetbe előre léptek. A rendvédelmi szervezetekben, az igazságszolgáltatásban, a bankrendszerben, az állam különféle intézményeiben a kommunista dinasztiák a mai napig megtalálhatók.

(fotók. internet)