Auguszta napja van. | 2024.03.29

KDNP: a bevándorláspárti Brüsszel meg akarja büntetni az Európát védő Magyarországot 

2018-09-01 16:25:00

A KDNP szerint a "bevándorláspárti Brüsszel" meg akarja büntetni "az Európát védő Magyarországot", erre utal, hogy az Európai Bizottság most a bevándorlási különadó elleni eljárással fenyegetőzik.

    Nacsa Lőrinc, a KDNP-frakció szóvivője szombaton újságíróknak elmondta, a "migránspárti brüsszeli vezetés" ismét nem Európa és az európai emberek érdekében cselekszik, hanem a "migránsok és a migrációt szervező Soros-szervezetek" javára próbál beavatkozni egy magyar döntésbe. 
    A bevándorláspárti brüsszeli vezetés eddig is következetesen dolgozott a migráció segítésén, szervezésén és legalizálásán, és továbbra is mindent megtesz, hogy minden akadályt elgördítsen az elől - fogalmazott a politikus.
    Erre példaként említette, hogy Brüsszel korábban támadást indított a magyar határzár, a bevándorlási szabályok szigorítása, a Stop Soros-törvénycsomag és a betelepítést megtiltó alkotmánymódosítás ellen is.
    "Bárhogy megpróbálhatnak megbélyegezni, fenyegetni minket, kitartunk a bevándorlási tilalom mellett, mert ez egy újabb védelmet jelent hazánknak, és mert ez tükrözi a magyar emberek akaratát" - fejtette ki Nacsa Lőrinc.
    A kormánypárti politikus emlékeztetett, a bevándorlási különadó nemrég lépett hatályba, azt minden olyan szervezetnek meg kell fizetnie, amely a bevándorlással kapcsolatban támogatást nyújt, vagy fogad el. Ezek a szervezetek egyébként Európa jövőjét és biztonságát is veszélyeztetik - tette hozzá.
    Egyértelműnek nevezte továbbá, hogy Európa előtt két út áll: vagy bevándorló kontinenssé válik, vagy megvédi saját magát. "Ha a mostani bevándorláspárti brüsszeli vezetés marad, akkor Európa lakossága ki fog cserélődni, éppen ezért úgy gondoljuk, hogy új brüsszeli vezetésre, új bizottságra és új Európai Parlamentre van szükség, amely megvédi Európát, megvédi a határait, és megvédi az európai polgárokat is" - hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.