Tivadar napja van. | 2024.04.20

Fidesz: a "Soros-jelentéssel" sürgősen el akarják hallgattatni a bevándorlásellenes Magyarországot

2018-06-25 19:58:00

A "Soros-jelentéssel" sürgősen el akarják hallgattatni a bevándorlásellenes Magyarországot - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatóján Budapesten hétfőn, miután az Európai Parlament jogi bizottsága, a LIBE bizottság elfogadta a Sargentini-jelentést.

    A Soros-hálózat és a vele szövetséges brüsszeli politikusok egyre erőszakosabban akarják másokra kényszeríteni saját bevándorláspárti politikájukat, annak ellenére, hogy az emberek és a kormányok egyre nagyobb számban elutasítják - mondta a kormánypárt kommunikációs igazgatója.
    Európa egyre megosztottabb, Brüsszel tovább erőlteti migrációs politikáját, el akarja hitetni, hogy a migráció jó dolog. Az elfogadott jelentés is azt bizonyítja: migránsokkal akarják elárasztani Európát - tette hozzá.
    A Fidesz kommunikációs igazgatója kijelentette: Soros emberei mindenütt ott vannak. A jelentés készítő Judith Sargentini maga sem tagadta, hogy a milliárdos embere, ahogy a magyar baloldal képviselői is mindig a hazájuk ellen, a migráció mellett foglaltak állást, támogatták a jelentést - fogalmazott.
    "Az összes migránspárti politikusnak azt üzenjük: Brüsszel és a Soros-hálózat akárhányszor is fenyegeti meg Magyarországot, mi ki fogunk tartani a magyar nemzeti érdekek védelme mellett. Mi a magyar emberek akaratát érvényesítjük, a magyarok pedig világossá tették a választásokon, hogy nem kérnek a tömeges bevándorlásból" - hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.
    Újságírói kérdésre válaszolva a Fidesz kommunikációs igazgatója leszögezte, hogy a migránsokat a Földközi-tengeren átszállító Soros-hajókról nyíltan kell beszélni: bűnrészesek embercsempészetben. Az olasz kormánynak igaza van, hogy megtiltja a kikötést nekik.
    Az origo.hu hétfőn közzétett cikke szerint több kapcsolódási pont van Soros György és azon álcivil szervezetek között, amelyek hajóikkal illegálisan szállítják a migránsokat a Földközi-tengeren át Európába.
    Az elmúlt években döbbenetes sok, közel kétmillió illegális bevándorlót jutattak be a kontinensre az amerikai tőzsdespekuláns által finanszírozott szervezetek - írja a hírportál.