Auguszta napja van. | 2024.03.29

Az Apocalyptica és a Canned Head is fellép a Harley-Davidson fesztiválon

2018-06-03 17:17:00

Az Apocalyptica és a Canned Head is fellép az alsóörsi Harley-Davidson Open Road Festen, amely szerdától öt napon át várja a közönséget a Balaton partján.

    A szervezők közleménye szerint idén számos különlegességgel készülnek: néhány szerencsés a Tankcsapda dobosával, Fejes Tomival és a gitáros Sidivel utazhat le az Open Road Fest kapujáig, de két vezetett motoros túrát is szerveznek a hagyományosan megtartott szombati motoros felvonulás mellett. 
    A színpadon a finn Apocalyptica és az amerikai Canned Heat mellett fellép Németországból a The New Roses, a magyar előadók közül pedig a Tankcsapda, a Leander Kills, a Paddy and the Rats, a Zorall, a USEME, a Fish! és az LGT is.
    A programok között szerepel egy lovas show a Rodeo Team jóvoltából, a Gravity Academy tagjai akrobatikai mutatványokkal készülnek, idén is lesz jótékonysági Kids Race futam a legkisebbek főszereplésével, Gáborecz István láncfűrésszel faragó szobrász pedig a tavaly kifaragott fa motor mellé idén egy motorost is készít. 
    Ebben az évben is gazdára talál egy eredeti Harley-Davidson Street Rod motor egy nyereményjátéknak köszönhetően, amelyhez még várják a csatlakozókat.