Gedeon napja van. | 2024.03.28

A Kazincbarcika szerződtette Németh Szabolcsot

2018-05-31 08:37:51

A bajnok és Magyar Kupa-győztes Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata egy plusz egy évre szóló szerződést kötött Németh Szabolccsal.

    A borsodi klub szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, a 32 éves ütőjátékos több mint nyolcvan alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, klubszinten legutóbb a román bajnokság harmadik helyén záró Steaua Bucuresti játékosa volt. Korábban megfordult Görögországban, Franciaországban, Olaszországban, Ausztriában és Németországban is.
    "Nagyon örülök, hogy a Kazincbarcika játékosa lehetek - fogalmazott a szerdai sajtótájékoztatón Németh Szabolcs, aki 11 évet töltött el légiósként. - Örülök, hogy a legmagasabb szinten folytathatom a röplabdát idehaza, hiszen vannak még céljaim, igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból, hogy segítsek a VRCK-nak céljai elérésében."
    Kárpáti László klubelnök elmondta, mindenképpen szeretnék egyben tartani a bajnok és kupagyőztes gárdát, ugyanakkor az erősítésen is dolgoznak.
    "Komoly céljaink vannak, ennek érdekében a keretünket is meg kell erősítenünk, Szabolcs erre egy kitűnő példa" - nyilatkozta Kárpáti.