Emma napja van. | 2024.04.19

Fidesz: a HRW nem tudja elfogadni a választási vereséget

2018-05-23 17:30:00

A Human Rights Watch (HRW) egy Soros-szervezet, amely azért támadja Magyarországot és a Fideszt, mert nem tudja elfogadni a választási vereséget, azt, hogy a magyar emberek úgy döntöttek, nem kérnek a bevándorlásból - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója újságíróknak szerdán Budapesten.

    A politikus arra reagált, hogy a Human Rights Watch jogvédő szervezet kampányba kezd, hogy az Európai Néppárt zárja ki sorából a Fideszt. A HRW két vezetője szerdai blogbejegyzésében arról ír: a néppárti vezetők hallgatása csak bátorítja Orbán Viktort, hogy folytassa elnyomó politikáját, és itt az ideje, hogy a CDU-CSU pártszövetség sarkára álljon, és végre kizárja a Fideszt.
    Hidvéghi Balázs kifejtette: a HRW egy Soros-szervezet, amely Soros György pénzéből működik és támadja Magyarországot és a Fideszt. Nem tudják elfogadni a választási vereséget, "nem tudják elfogadni, hogy a magyar emberek úgy döntöttek, hogy nem kérnek a bevándorlásból, és Magyarországot meg akarják őrizni magyar országnak" - fogalmazott.
    Közölte: elsőként támadták annak idején a Stop Soros törvénycsomagot is, amelyet nemsokára újra tárgyal a magyar parlament. "Érvényesíteni fogjuk a magyar emberek akaratát a törvényhozásban is, és nem fogjuk engedni, hogy bevándorlóországot csináljanak belőlünk" - jelentette ki. Hozzátette: ezért támad a HRW, ez áll a háttérben.
    A politikus kitért rá: "néven nevezzük azokat a tényeket", amelyek a bevándorlás tekintetében ismertek. A bevándorlás veszélyt jelent, és a bevándorlást nem lehet rákényszeríteni semmilyen országra, így Magyarországra sem - mutatott rá.
    Megjegyezte: törvényi eszközökkel is fellépnek az ország védelmében, megvédik Magyarországot és a magyar emberek biztonságát.
    Hidvéghi Balázs hangsúlyozta: ez egy "szokásos támadás", amelynek a hátterében az áll, hogy "mi kiállunk a nemzeti függetlenség mellett és elutasítjuk a bevándorlást". Ezek a szerveztek pedig Soros György pénzéből működve mindent elkövetnek, hogy áterőltessék Európában és Magyarországon is a migrációt, de "mi ezt nem fogjuk hagyni, és ők ezért támadnak minket" - magyarázta.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink
19:45
- Időjárás-jelentés
17:19
- Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje
16:03
- A kazincbarcikai Városvédők megválasztásuk esetén eltörlik a magánszemélyek helyi adóit, 50 ezer forintot adnak Karácsonykor a nyugdíjasoknak és a gyermekét egyedül nevelő szülőknek
15:27
- NVI: eddig közel 400 ezer ajánlóívet igényeltek a jelöltek és jelölőszervezetek
14:48
- Magyar Ásványolaj Szövetség: a harmadik-negyedik helyen van a hazai dízel és benzin ára a környező országok között
14:06
- Mészáros Csoporté a Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházlánca, a Brendon Holding Kft.
13:03
- KSH: a benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál
12:12
- Megvesztegetett boncmesterek ellen emeltek vádat a fővárosban
11:05
- NAK: bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre
10:09
- Insura.hu: 5,9 százalékkal emelkedtek a casco díjak az első negyedévben
MTI hírfelhasználó