József napja van. | 2024.03.19

Hét év börtönt kapott egy gyereket erőszakoló férfi

2018-04-03 20:25:00

A  Budapest Környéki Törvényszék 7 év 6 hónap fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit, akit tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végeztetésével elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolt a Ráckevei Járási Ügyészség. 

    A törvényszék keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a férfi együtt lakott a 2010-ben született kiskorúval és családjával, mivel a nagybátyja volt, aki szexuálisan vonzódott a kiskorúakhoz. Előfordult, hogy a család baráti társaságába tartozó ismerős gyermekéről pornográfnak nem minősíthető fényképfelvételeket készített, valamint a további találkozásaik alkalmával úgy közelített a kislányhoz, mintha szerelmes lenne belé és szexuálisan molesztálta.
    A vádlott férfi 2013-ban az akkor 3,5 éves kiskorúval egyedül maradt a lakásban, szexuális cselekményre vette rá, cserébe megígérte neki, hogy játszhat a mobiltelefonján lévő játékokkal. Ez végül úgy derült ki, hogy a kislány hasonló játékot akart játszani az öccsével, aminek az anya is szemtanúja volt. Amikor erről megkérdezte, a kislány azt mondta, hogy ilyen vele már megesett a nagybátyjával.
    A nem jogerős ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért és felmentésért fellebbezett, az ügyész 3 nap gondolkodási időt kért.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink