József napja van. | 2024.03.19

Magyarország elveszítheti a mindennapok, a nők, a gyermekek biztonságát

2018-03-30 13:50:32

A Fidesz szerint amennyiben jövő vasárnap "Soros jelöltjei" kerülnek hatalomra, akkor bevándorlóországgá teszik Magyarországot, amely így elveszti a mindennapok, a nők, a gyermekek biztonságát.   

    Puskás Imre, a nagyobbik kormánypárt szóvivője pénteken, Budapesten újságíróknak nyilatkozva úgy fogalmazott, "ha április 8-án elhibázzuk a döntést, vagy túl kényelmesek vagyunk, akkor velünk is az fog történni, amit most még csak híradásokból látunk". 
    Kiemelte, ahol a migránsok megjelennek, ott megszűnik a mindennapok biztonsága, ugrásszerűen megnő a bűncselekmények száma, nem csak a no-go zónák veszélyesek, hanem az utcák, a parkok és az iskolák is.
    A bevándorlóországokban mindennapos a nők elleni erőszak, az utcai bandaháborúk - hangsúlyozta, a kormánypárti politikus, majd aláhúzta, a gyermekek sincsenek biztonságban, mert ahol nagy számban vannak migránsok, ott elkezdik terrorizálni és megfélemlíteni a nem muszlim gyermekeket is.
    "A magyar emberek még választhatnak: vagy megőrizzük a  biztonságot, vagy minket is bevándorlóországgá tesznek" - jelentette ki.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány
Legfrissebb híreink