Gedeon napja van. | 2024.03.28

Janiczák bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott

2018-03-23 20:04:14

Ózd jobbikos polgármestere pénteken azt mondta az MTI-nek, hogy megköveti azokat, akik a magánbeszélgetéseiről készített törvénytelen hangfelvételeken felismerhetők, és bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott.

    A héten nyilvánosságra került felvételeken Janiczak Dávid durva stílusban beszél nőkről. Emiatt Vámos Henrietta, a városi Fidesz-szervezet vezetője lemondásra szólította fel.
    A polgármester közölte: a Habony-média megint bevetette kedvenc fegyverét ellene, és olyan, nem közszereplő embereket is kitesz a nagy nyilvánosság előtti kellemetlenségnek, akik nem tehetnek arról, hogy szerepelnek az illegális felvételeken.
    Újra és úja bebizonyítják, hogy a hatalom megtartása érdekében pár embert sárba tiporni nekik semmiség, semmi sem számít, csak a politikai haszonszerzés - mondta Janiczak Dávid.
    Ezek a beszélgetések zárt körben hangoztak el. Ilyenkor az emberek többsége kimond dolgokat, néha olyan hangnemben, amelyet más körülmények között nem használna. Én is csak egy ember vagyok - közölte a polgármester.